"Jo ennen kuin kukaan sinusta tiesi, sinun jokaiseen soluusi oli kirjoitettu sana. Jo ennen kuin sinä itse edes ymmärsit, olit rakastettu. Eilen, tänään ja huomenna."

Rakenneultraa jännitettiin ihan mielettömästi. Ultrista meillä on monta huonoa muistoa ja kokemus siitä, kuinka yksi pieni hetki voi muuttaa ja romuttaa kaiken. Viimeiset päivät ennen ultraa mateli ihan liian hitaasti. Pitkän odotuksen jälkeen oli maailman upeinta kuulla vihdoin, että kaikki on hyvin. Mahassa kasvaa terve pieni poika, jolla on kymmenen sormea ja kymmenen varvasta. 

Kiitollisuus on aivan äärettömän ja epätodellisen onnellinen. Mikä parasta, on jaksettu kulkea se tie yhdessä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Ja entistä vahvempina, tässä odotuksessa on mukana täysillä lapset. Pikkuveljeä odotetaan joka päivä. Mietitään nimiä ja hypistellään pieniä vaatteita. Ei ole itsestään selvää, että saan vielä kerran olla tässä tilassa. Matka on ollut pitkä ja jokainen pieni potku tuntuu ihmeeltä. Niin täydellinen pieni poika. Rakastettu ja kovasti odotettu jo kauan sitten. 

Kasva rauhassa kesään asti. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla