Sain testattavaksi Jollyroomilta lasten gps -kellon ja viikon testin jälkeen olen ollut todella tyytyväinen laitteeseen. 7 vuotiaalla on reviiri laajentunut omasta pihapiiristä ja kännykkä ei tahdo aina pysyä matkassa mukana. Tyttö olikin innokkaana itse testaamassa paikanninkelloa ja jättämässä kännykän kotiin lämpiminä kesäpäivinä.

Kellossa on sijaintipalvelun lisäksi myös monia muita hyödyllisiä toimintoja, kuten soittomahdollisuus kymmeneen tallennettuun numeroon ja hätänappi. Parasta kellossa mielestäni oli, kun sain nopeasti tarvittaessa soitettua kelloon ja kutsuttua vaikkapa kotiin syömään. Kellossa on myös askelmittari ja Geofence, mahdollisuus määrittää alue, jolta poistuessa kello hälyyttää. Kello myös ilmoittaa silloin, kun se irroitetaan pois kädestä tai kuuluvuudet menevät pois. 

Laite toimi niin, että kelloon liitetään sim-kortti, esim prepaid- liittymällä ja omaan puhelimeen asennetaan laitteeseen kuuluvan puhelinsovellus. Kellon latausaika on noin kaksi tuntia ja yhdellä latauksella se kestää n. 1-2 vuorokautta. Minun oli mahdollista myös katsoa sovelluksesta, kuinka paljon akkua kellossa on jäljellä. Kelloon pystyi jättämään myös ääniviestejä soittamisen lisäksi. Koulunajaksi kelloon voi asentaa lukujärjestyksen, jotta se lähtee toimimaan vasta kouluajan päätytyttyä. 

Laite toi turvaa ja huolettomuutta lapselle sekä äidille. Uskon, että arkikäytön lisäksi esimerkiksi metsäreissulla marjastamassa laite tulee olemaan hyödyllinen. GPS-kelloja on Jollyroomilla saatavilla erivärisiä, kokoisia ja mallisia. Tätä meidän testaamaa North 13.5 GPS -kelloa on saatavilla neljässä eri värissä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla