Kaupallinen yhteistyö Fiskars

Tänä talvena lunta on satanut riittämiin. Vaikka lumitöitäkin piisaa, olen kiitollinen, että kerrankin lapset on päässeet peuhaamaan kunnolla lumessa. Meidän pihalle on muodostunut lumesta linna ja iso liukumäki. Mikä parasta, kaikki on rakennettu yhdessä lasten kanssa.

Saatiin juuri sopivasti Fiskarsilta lumitöihin sopivat tyylikkäät ja näppärät välineet.  Lapsetkin nauttivat, kun saavat olla itse puuhaamassa ja tekemässä lumitöitä vanhempien kanssa. Kevyt SnowXpert-sarjan lapio sopi hyvin lastenkin käteen ja sen avulla pystyi hyvin muotoilemaan lumiliukumäkeen rappuset ja tekemään lumilinnaan kulmia. Iso lumilinna tehtiin kasaamalla lunta trampoliinin ympärille ja jättämällä oviaukko keskelle. Tämä lapio mahdollistaa myös isojenkin lumikuormien poistamisen pihoilta ja käytväiltä.  Meidän kivirappusten puhdistamiseen tämä lapio oli todella hyvä. Katso video lumilapiosta.


Meidän piha on aika iso ja sieltä löytyy erilaisia pintoja, kuten terassi, jonka puhdistukseen rullaava lumentyönnin on suuri apu. Rullaava lumentyönnin sopii hyvin pienemmillekin pihoille. Pitkän alumiinivarren sekä rullaavan pesäosan avulla sillä oli helppo työntää lumimassa terassin päältä. Myös pienten käytävien teko oli tämän työntimen avulla helppoa. Rullaava lumentyönnin oli miehen suosikki näistä kaikista kolmesta lumityökalusta. Katso video lumentyöntimestä.


Oma suosikkini oli valkoinen Fiskars SnowXpert-lumentyönnin, jonka avulla oli helppo siirtää suuriakin lumimassoja. En ole isojen lumikolien ystävä, joten tämä oli todella näppärä ja ihanan kevyt. Pihalla on kuitenkin aika paljon pinta-alaa, mutta tämän lumentyöntimen avulla lumen sai helposti siirreltyä paikasta toiseen. Lumentyöntimellä sai helposti kasattua lunta isoon liukumäkeen selkää rasittamatta. Liukumäki kasvaa sitä mukaan, mitä enemmän lunta sataa. Lasten toiveena olisi tietysti mahdollisimman iso mäki, joten tälle lumentyöntimelle tulee varmasti vielä käyttöä. Lue lisää lumentyöntimestä täältä.

Lumitöidenkin tekeminen voi olla hauskaa koko perhee​n voimin, kun on oikeanlaiset välineet.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla