Ollaan lomailtu kaksi päivää ihan kahdestaan. Käyty melontaretkellä, kylpylässä, saunomassa, uimassa ja nukuttu pitkään. Luettu ja vietetty aikaa kotona ja omalla terassilla. Ihanat kaksi kokonaista päivää omaa aikaa, kun kukaan ei ole vaatinut mitään tai mihinkään.

Melominen on ihana ja rentouttava harrastus. Kajakin kyydissä pääsee lähelle vettä ja maisema näyttää ihan uuden puolen. Olen harrastanut melomista pienestä pitäen ja nuorempana lähdin usein yksin läheiselle saarelle lukemaan kirjoja ja lepäilemään aurinkoon. On kokeiltu melomista myös Ahvenanmaalla ja läheisillä järvillä.

Tänä kesänä aivan meidän lähelle oli perustettu pieni Sup-lauta vuokraamo. Varasto, jossa on varattavissa myös tämä ilmatäytteinen kajakki. Kajakilla oli yllättävän mukava meloa ja käytiinkin pieni lenkki purjoja pitkin läheiselle järvelle. Seuraavaksi kokeiluun ehdottomasti menee Sup-lautailu. Vuokraamisen lisäksi täältä on mahdolista osallistua järjestetyille retkille-katso aikataulut täältä. 

(*aurinkolasit saatu Aarni-Wood)

Aurinkoisista päivistä otetaan kaikki ilo irti! Meidän kesälomaa voit seurata täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla