"Sitä se onni on, ettei hetkeen katso taakseen, eikä eteen." Näin kolmannen lapsen kohdalla sitä nauttii erityisellä tavalla jokaisesta hetkestä. Katsomatta taakseen ja murehtimatta tulevaa. Koittaa purkittaa ne pienetkin onnenhippuset muistoihin talteen. Sillä tietää, että pian koittaa taas erilainen aika ja tulee uudet jutut. 

Syyslomalla saatiin nauttia koko perheen voimin hitaista aamuista. Kumpa sitä saisi purkitettua kaiken näistä hetkistä kirjojen ja valokuvien väliin. Voisi palata koska vain tuoksuttelemaan maidontuoksuista silkkistä vauvan tukkaa ja koskettaa pieniä sormia. Nyt jo tuo pieni kannattelee päätään reippaasti, tekee kääntymisharjoituksia ja harjoittelee äänteitä. Tuossa lattialla maatessa siskon kanssa on hyvä olla. Kaikki tapahtuu ensimmäistä kertaa ja sen kasvun seuraaminen on ihmeellistä myös sisarusten mielestä. Oot niin ihana- kirjan väliin olen tallentanut pienen tärkeimmät hetket. 

Saatiin hakea syyslomalla nämä Laura Schneiderin valokuvaamat kuvatuotteet potista. Pieniä tärkeitä juttuja, joita katsellessa pääsee aika lähelle näitä ensihetkiä. Suloinen avain -muistikortti kätkee sisälleen kaikki vastasyntyneestä otetut valokuvat slideshown muodossa. Kauniit puutaulut pääsee rappukäytävään lasten muiden valokuvien joukkoon. Katso lisää meidän kokemuksesta vastasyntyneen valokuvauksesta.

Oot niin ihana -kirjan kansion sisään mahtuu valokuvien lisäksi myös pieniä muistoja. Sinne tallennetaan ainakin nimiäisjuhlien rusetti, tossut, tuttinauha ja muutama tärkeä lelu. Katso ohje tuttinauhan -valmistukseen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla