Eilen kokoonnuttiin meille isolla porukalla katsastamaan POMPdeLUX aw17 -kauden vaattet. Kutsuilla meitä oli yli 20 hlö:ä ja lapsilla oli omat "kutsunsa" ja kaverinsa yläkerrassa. POMPdeLUX ei taaskaan pettänyt ja aw17 -mallisto oli kaunis ja monta mieluista juttua löytyi meidän kaikille kolmelle lapselle. Hienoa, että Pompilta saa nykyisin myös vauvan vaatteita ja myös se, että junior koot jatkuvat nykyisin 140 cm asti. 

Herkkuja oli tietysti leivottava kutsuille. Isolle porukalle kannattaa leipoa heti riittävästi ja tämä pellillinen porkkanajuustokakkua ja maisemakahvilan raparperipiirakkaa (tosin puolukoilla) ei petä ikinä. Myös Hellapoliisin välimerenpiirakka on tehnyt aina kauppansa. Pienin ei näistä herkuista tosin ymmärrä vielä mitään, mutta oli silti tunnelmassa täysin mukana. :)

Tilauksen tekeminen on verkkokaupassa helppoa. Kirjaudu omille sivuille osoitteessa pompdelux.com ja valitse haluamasi tuotteet. Meidän suosikkeja on Pompilta kauniiden vaatteiden lisäksi mm. kestävät lasten kuorivaatteet, joita on pidetty jo monta kautta. Ne käyvät pitkälle talveen vedenpitävyytensä ansiosta lisäämällä lämmintä kerrastoa alle. Pojalle löytyi lisäksi mm. suloinen collegehaalari ja tytölle muutama mekko sekä neuletakki. Harmi, että tuo suloinen myssy ja hanskat oli myyty jo loppuun. 

Taas ollaan hieman valmiimpia ottamaan talven kylmyys vastaan. 

  Kommentit (0)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Seuraa 

  Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

  Hae blogista

  Blogiarkisto

  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012

  Instagram

  Sisältö jatkuu mainoksen alla