On vaikea ymmärtää, että meillä asustaa jo puolivuotias. Aika on mennyt niin nopeaa ja puolessa vuodessa on tapahtunut paljon. Edvin menee jo kovaa vauhtia eteenpäin, tutustuu ympäristöön, jokeltelee ja nauraa sen minkä touhuiltaan kerkeää. Silmät saa olla selässäkin, sillä niin nopeasti tuo ihana vaippapöksy kiitää eteenpäin. 

(valokuvat- Varpu, vauvakuva.)

Etenkin sähköjohdot ja kaikki kielletty kiinnostaa. Uskon, että seuraavina kuukausina tapahtuu kehitystä vain enemmän ja enemmän. Sisarukset ovat innolla seuraamassa pikkuveljen touhuja ja joka päivä tulee jotain uutta. Pikkuhiljaa alkaa löytyä myös rytmi, mutta kyllä meidän yöt aika rikkonaisia vielä ovat, sillä uudet taidot tulee uniin. Onneksi meillä asustaa silti iloinen ja elämästä kiinnostunut vauva. Naurua ei tästä talosta puutu ja kaiken kaaoksenkin keskellä se vauvalta saatu hymy ja kuolapusu kuittaa univelat. 

Saatiin onneksi ikuistetua tämäkin hetki vielä valokuviin. Tampereella ja Helsingissä vauvakuva tarjoaa vauvakuvauksen vastasyntyneistä yhdeksän kuukauden ikäisille vauvoille ilman kuvausmaksua. Olisimme saaneet kuvat jo heti silloin vastasyntyneenä potilashotellissa ollessamme, mutta loma-aikojen vuoksi ne jäi kuitenkin ottamatta. Toisaalta meillä oli aika jo silloin varattuna vastasyntyneen valokuvaukseen Laura Schneiderille, joten tämä vauvakuvan etu jäi käyttämättä. 

Oli ihana saada myös puolivuotiaasta tuoreet kuvat sisarusten ja koko perheen kanssa. Vaikka itsekin valokuvaan on huippua päästä näkemään välillä muiden työskentelyä. Lasten valokuvaus vaatii kärsivällisyyttä ja taitoa mennä hetki lasten ehdoilla. Nämä valokuvat kuvattiin nopeasti ja kuvaushetki oli rento. Vauvakuvalla valmiit kuvat tulevat esille asiakkaan omaan nettigalleriaan, josta valitsemanne kuvat ostetaan verkkokaupan kautta. Suosittelen todella käyttämään tämän edun. Varsinkin, jos pääsee potilashotelliin vastasyntyneen kanssa, saa kuvat otettua helposti yhdessä potilashotellin huoneessa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla