Raparperipaistosta oli tehtävä aina lapsena ja sitä herkuteltiin jäätelön kanssa. Jos makeanhimo yllättää yhtäkkiä- tämän superhelpon paistoksen tekee muutamassa minuutissa. Jos kaapissa ei ole fariinisokeria, sen voi hyvin korvata tavallisellakin. Mutta fariinisokeri tekee ihanan toffeisen pinnan paistokselle. Osan kaurahiutaleista voi hyvin korvata myös jauhoilla.

Raparperipaistos

  • n. 500 g (5-7 raparperinvartta pilkottuna)
  • n. 4 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 tl kanelia

pinnalle

  • 100 g voita lohkoina

Kuori ja pilko raparperit. Lado raparperit piirakkavuoan pohjalle. Kaada päälle sokerit, kaurahiutaleet ja kaneli. Sekoita seos. Laita seoksen päälle voilohkareet. Paista uunissa 200 asteessa n. 1 h.

Katso resepti Dumle -jäätelöön.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla