Avaimenperät on aina syksyisin hukassa ja heijastimiakaan ei ole koskaan liikaa. Yhdistettiin avaimenperä ja heijastinkangas, joten avaimetkin löytyy ehkä helpommin kassin syövereistä. Tämän avaimenperän voi toki laittaa vaikkapa laukkuun roikkumaan ihan koristeeksikin.  

Ohjeet myös uusimmassa Kodin Kuvalehdessä 19/2016 

Tarvitset: 

  • Heijastinkangasta ja nauhaa
  • Avainrengas
  • Sakset
  • Kuumaliimapistooli sekä kuumaliimaa
  • Mittanauhan
  • puuhelmiä

Leikkaa heijastinkankaasta kaksi palaa 5cm x 8cm ja 5cm x 6cm. Leikkaa heijastinnarusta pätkä, jolla saat kiinnitettyä tupsun avainrenkaaseen. Hapsuta heijastinkankaan palat alhaalta ylös, n. 1 cm päähän reunasta. Pujota kiinnityslenkki avainrenkaan läpi ja pujota nauhan päät puuhelmien läpi. Ota pienempi heijastinkankaan pala ja laita yläreunaan kuumaliimaa. Aseta kiinnityslenkin pää kuumaliiman päälle ja rullaa heijastinkangas kiinnityslenkin ympärille. Liimaa lopuksi suurempi pala pienemmän palan ympärille pyörittäen. 

Katso ohjeet myös heijastavaan pelastajaperhoseen täältä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla