Meillä oli paketti kutistemuovia askartelukaapissa ja törmäsin ulkomaisessa askarteluryhmässä hauskaan ideaan painaa lapsen käsi kutistemuoviin. Kutistemuovilla askartelu on edullista ja hauskoja koruja, avaimenperiä ja magneetteja voi tehdä helposti. Muista, että valmis koru on 1/3 osaa alkuperäisestä koosta.

Kutistemuoviin voi painaa kuvia leimasimilla ja vapaalla kädellä piirtämällä. Leimasimina voi käyttää valmiiden lisäksi vaikkapa syksyn lehtiä, jotka maalataan akryylimaalilla ja painetaan kutsistemuoviin. Hauska isi teksti ja perhonen painettiin valmiilla leimasimilla. Kahvikupit piirsin valmiista kuvasta läpi ja lapset halusivat piirtää myös perhepotretin ja muutamia kuvia vapaalla kädellä. 

(Tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Tee näin; 

Maalaa lapsen käsi akryylimaalilla ja paina kutistemuoviin. Voit käyttää myös Permanent tusseja, puuvärejä, liituja, sekä leimasinvärejä leimasimella painamiseen. Painamisen jälkeen anna kuvan kuivua ja leikkaa irti. Muista tehdä reikä vaikkapa reijittimellä ennen uuniin laittamista. Aseta työt leivinpaperin päälle ja anna paistua uunissa 160 asteessa n.2 min. Älä säikähdä, työ käpristyy ensin ja suoristuu kunnes on valmis. Lasten mielestä korujen käpristymistä ja pienenemistä uunissa oli parasta katsella ja aikamoinen nauru seurasi myös jalkapohjan maalaamisesta. 

Katso ohje myös isänpäivän heijastimeen täältä. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla