Tämä herkku on takuuvarma jälkiruoka. Varsinkin uusien mansikoiden kanssa. Mikä parasta, tämän jälkkärin tekee kädenkäänteessä. Marengit voi ostaa myös valmiina, mutta itse teen yleensä isomman satsin esim. marenkikakkua tehdessä. 

Katso resepti marenkikakkupohjaan. 

Tämän jälkkärin tekemiseen menee vain n.15 minuuttia ja mansikoiden lisäksi voi hyvin käyttää vaikkapa vadelmia, mustikoita tai mitä vain tuoreita marjoja. Herkun kruunaa tuoreet mintunlehdet puutarhasta. 

Eaton Mess

  • 2dl kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • n. 50 g marenkia
  • n. 5 dl tuoreita marjoja paloina
  • n. 4 mintunoksaa

Vaahdota kerma ja lisää siihen sokerit. Palottele marenki jaa ne jälkiruokamaljoihin tai mukeihin. Laita päälle kermavaahtoseos ja marjat & sekoita kevyesti. Koristele mintunlehdillä.

Katso myös resepti britakakkuun. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012