Tänään uskalsin pakata kaikki toppatakit kellariin, sillä säätiedotus lupailee mahtavan lämpimiä lukemia ensi viikolle. Tämä hetki on joka vuosi yhtä ihana. Kun saa pakata kaikki paksut villapipot ja toppavaatteet varastoon ja heittää talven tuiskuissa kulahtaneet rikkinäiset vaatteet pois. Taas yksi talvi selätettynä ja kesä edessä. Kunhan ei tule enää sitä takatalvea, eihän?

Muutamia välikausivaatteita on jo hankittu. Lähinnä tennareita ja takkeja. Paljon olen löytänyt kirppikseltä vaatetta välikauteen, varsinkin pienimmälle vipeltäjälle, joka ehtii käyttää haalareita vain niin pienen hetken. Muutaman ihanan löydön tein nettikaupoista. Kaunis Carrement Beau parka löytyi Hienohelmalta alesta. Vanhan roosan värinen pidemmän mallinen parka pitää hyvin tuulta ja vettä.

Nämä söpöt vaaleanpunaiset tennarit löytyin Next:n uudesta mallistosta. Kokoja riitti lasten kokojen lisäksi myös aikuisille, joten tänä kesänä kuljetaan tytön kanssa samanlaisissa. Tennareista löytää lisätietoa täältä. Next:n nettikauppaa voin kyllä suositella, sillä tuotteet tulee ilman postimaksuja kotiovelle muutamassa päivässä.

Kohti kevättä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla