Edessä elämän kaikki ihmeet ja maailma joka odottaa pientä seikkailijaa. Silmät täynnä iloa ja pienet voimakkaat jalat, jotka tahtovat ottaa ensimmäisen haparoivan askeleen. Kesän sylissä, pilvettömän taivaan alla ja koko maailma mahdollisuuksia täynnä.

En voi uskoa, että tämä perheen pienimmäinenkin täyttää pian vuoden. Esikoisella loppui ensimmäinen luokka, yhdellä eskari ja nuorimmaisen vauvavuosi lähenee loppuaan. Hyvänlaista haikeutta on ollut ilmoilla. Vaikka joskus aika on tuntunut matelevan, toisinaan se on mennyt ihan hurjaa vauhtia eteenpäin. Se kasvu, joka vauvassa tapahtuu vuoden aikana on ihan uskomaton. Sitä ei lakkaa hämmästelemättä ikinä. Vauvakuplasta en tahdo siltikään astua vielä kokonaan pois. Onneksi on vielä kesä edessä, lempeät tuulet ja loma yhdessä perheen kanssa.

Ihania aurinkoisia päiviä kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla