Kaupallinen yhteistyö

Ensi kesää odotetaan meidän perheessä ehkä enemmän kuin koskaan. Tuntuu, että vauvan odotus on mennyt ihan huomaamatta jo näin pitkälle ja vielä olisi muutama juttu hankittavana kesää varten. Suuren osan tulevan vauvan vaate ja tarvikehankinnoista olen tehnyt kuitenkin verkossa. 

Joskus on kiva pyörähtää myös kaupoissa, mutta kahden pienen lapsen kanssa hintojen vertailu on niin paljon helpompaa kotisohvalta. Jopa viikon ruokaostoksetkin tehdään meillä nykyisin Kauppakassi -palvelun kautta verkossa ja haetaan sovittuna ajankohtana kassalta valmiiksi pakattuna. Uskon, että palvelua käyttämällä on säästynyt ajan lisäksi rahaa ja välttynyt turhilta heräteostoksilta. Haluan käyttää ylimääräisen ajan mieluummin vaikkapa lasten kanssa harrastamiseen ja yhdessä olemiseen. 

Huomasinkin, että ostan melkein kaikki lastenvaatteet (paitsi kengät) verkosta, sisustustuotteiden, ruoan ja lomamatkojen lisäksi.  En ikinä olisi uskonut muutama vuosi sitten, kuinka suuren osan hankinnoista teen verkon välityksellä. Nettishoppailuun menee paljon rahaa kuukaudessa ja turvallisuuden takia otan huomioon muutaman seikan. 

Tarkistan ensin nettikaupan luotettavuuden, esim palautteita selaamalla ja tarkistamalla kaupan yleiset ehdot. Maksan ostokseni luottokortilla, jotta saan rahat takaisin, mikäli ostos ei ikinä saavu. Välttelen avoimia ja suojaamattomia verkkoja tehdessäni ostoksia. Mastercard on luonut myös sovelluksen, jonka avulla voi nopeuttaa turvallista ostamista tuhansissa verkkokaupoissa- katso lisää täältä. Masterpass -sovelluksen avulla verkko-ostaminen käy entistä helpommin, sillä joka kerta ei tarvitse kirjoittaa erikseen omia tietoja. Kun kerran rekisteröityy, sovellus muistaa luotto ja pankkikorttitietojen lisäksi myös etukortit verkkokaupan kassalle mentäessä. 

Verkko-ostoksia tehdessä kannattaa ottaa huomioon myös esimerkiksi SSL- salaus- katso lisää hyödyllisiä vinkkejä mastercardilla verkkoshoppailuun täältä

Ehkä tulevaisuudessa verkko-ostosten maksaminen on vielä entistä helpompaa, sillä Mastercard lanseeraa juuri nyt maailmanlaajuisesti uusia tunnistautumisen muotoja. Miltä kuulostaa esim. sormenjäljellä tai selfiellä maksaminen? Ehkä pian se on ihan arkipäivää ja yhtä tavallista kuin ruokaostosten hoitaminen verkon välityksellä. Testaa kuinka sisällä digimaailmassa sinä olet. Minä olen vastausteni perusteella digiprinsessa! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla