Näitä Jollyroomin Petite Chérie Argent 2017 Yhdistelmävaunuja on testattu nyt yli viikon verran ja hyviksi todettu. Lisätietoa erilaisista vaunuista voit lukea Jollyroomin sivuilta. Uusien yhdistelmävaunujen innostamana askartelin kesällä syntyväksi odotetulle rumpalipojalle vaunuihin sopivan mobilen. 

Harmaa väri, näppärä liikuteltavuus ja etenkin käytännöllisyys on näiden Petite Chérie Argent Yhdistelmävaunujen etu. Ne menevät myös aika pieneen tilaan helposti. Katso lisätietoja Petite Chérie Argent Yhdistelmävaunuista ja vaunukopasta. Vaunuverhon ansiosta vaunukopassa voi ottaa hyvät nokoset itsetehtyä mobilea ihastellen. Kirjoitin edelliseen postaukseen- tänne vielä kattavamman selostuksen näistä yhdistelmävaunuista. 

Edellisiin mobileihin lisäten tehtiin mobilen pikkuprinssille valmiista huovasta kruunu ja viitta. Tällaisen pienen mobilen tekee nopeasti ja helposti ja lopputulos on aika söpö. Katso ohjeet mobilen valmistukseen.

Sain myös instagramiin arvottavaksi yhdelle lukijalleni haluamansa väriset Petite Chérie Argent 2017 Yhdistelmävaunut. Kilpailuun voit osallistua klikkaamalla Huvikumpu -instagramiin 16-29.3.2017. Onnea jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla