Kaupallinen yhteistyö - Ipanainen

Vauvan ja kahden vanhemman lapsen kanssa on käynyt selväksi, että yksi vauvan hankinnoista on osottautunut tärkeäksi. Monesti mietin, että miten tulisimme edes toimeen ilman tätä Tulan Free-to-Grow kantoreppua. Reppu on siitä mainio, että se käy vauvalle heti vastasyntyneestä lähtien. Reppu on säädettävän paneelin ansiosta sopiva jo pienelle. Meidän vauva on saanut kulkea siinä nyt yli kuukauden verran. Joka kerta, kun vauvan nostaa reppuun, hän nukahtaa siihen tyytyväisenä tai ihmettelee hereillä ollessaan repun turvasta maailmaa.

Vaikka luimme ojeet, meillä kesti hetki ymmärtää, kuinka repun etupaneelin leveyttä säädetään vastasyntyneelle sopivaksi. Huomaa, että säätö on piilossa vyötäröhihnan takana. Kun reppu on säädetty vastasyntyneelle oikeaan kokoon, vauvan jalat mahtuvat tulemaan repun sivuista ulos. Leveys on erittäin tärkeä säätää oikeaan kokoon siksi, että lapsen on hyvä olla repussa ja asento on ergonominen. Vauvan jalkojen tulee liikkua ja ne eivät saa jäädä vyötäröhihnan alle painuksiin. Vastasyntyneen vauvan tulee olla myös niin korkealla, että kantaja ylettyy pussaamaan pienen päälakea ja seuraamaan vointia sekä hengitystä.

Vauvan kasvaessa paneelin leveyttä ja korkeutta voi säätää jopa 3 vuotiaaksi saakka. Vanhempaa lasta voi kantaa myös selkäpuolella. Repun ansiosta on helppo lähteä liikkeelle ulos ja varsinkin metsän pienillä poluilla pääsee hyvin kulkemaan vapaasti. Meillä on monenlaisia kokemuksia kantorepuista ja tässä kantorepussa on ollut parasta sen helppokäyttöisyys. On hienoa, että tämä reppu on nopeasti säädettävissä myös miehelleni, jonka kanssa käytämme reppua vuoronperään.

Tulan Free-to-Grow kantorepussa on saatavilla erilaisia kuoseja. Tämä väri ja kuosi oli meidän kummankin vanhemman suosikki. Repussa on myös irroitettava unihuppu, joka tukee lapsen päätä nukkuessa, suojaa säältä sekä antaa näkösuojaa. Hauska ja hyödyllinen yksityiskohta on myös repun edessä oleva tasku, johon saa mukaan avaimet ja vaikkapa pankkikortin. Reppu on ergonominen vauvalle ja aikuiselle, kun se on säädetty oikein ja vauvan on mukava olla siellä.

Helppo säädettävyys tulee tarpeeseen etenkin silloin, jos vauva itkee ja reppu tulee saada nopeasti puettua päälle yksin. Meidän kokemukset kantorepusta on erinomaiset ja reppu on käytössä melkein joka päivä. Ihanaa, kun kädet jää tarvittaessa touhuta vanhempien lasten kanssa ja vauva voi samalla repun uumenista tutustua ympäristöön. Samalla, kun vauva nukkuu kantorepussa, olen voinut askarrella, leipoa, lenkkeillä ja kädä lastentapahtumissa vanhempien sisarusten kanssa. Uskon, että reppu on korvaamaton apu myös tulevaisuudessa. Lue lisää Tulan Free To Grow -kantorepuista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla