Vaikea kuvitella, että nämä kuvat on otettu viikko sitten. Ihan mieletöntä, että omasta kotimaasta löytyy näin upea hiekkaranta meren äärellä. Viime viikonloppuna otettiin äkkilähtö Yyteriin, sillä saatiin vielä vieressä olevasta leirintäalueelta mökki vuokralle. Harvinaisen lämmin ilta meni pitkälle yöhön asti dyyneillä ja rannalla nauttien. Lapset juoksivat pitkin rantaa, hyppivät aalloilla ja laskivat dyynejä alas. Auringonlasku oli upea. Onneksi saatiin nauttia pieni hetki auringosta ja lämmöstä. Tänne palataan varmasti vielä lasten kanssa uudelleen. 

Viimeinen päivä vietettiin Virkistyshotelli Yyterissä, jonka kylpylä oli mukava kokemus lasten kanssa. Rauhallinen hotelli aivan dyynien edessä ja maisemissa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla