Aurinko, aurinkolasit ja mikä fiilis!

Ihan mielettömän upea sää vaatii aurinkolasien käyttöä ja kevyempää vaatetusta.. Täällä fiilikset ihan katossa, sillä tiedossa on pikkuinen irtiotto arjesta ystävän luona! Nokka kohti eksoottista Helsinkiä.. ;) Mutta uskompa, että olipa se "matkakohde" ihan missä tahansa- se tulee nyt tarpeeseen. Niinkin rakkaita kuin omat mussukat onkin, tekee ihan hyvää välillä piipahtaa minilomalla ja ottaa aikaa yhdessä! Juoksee ehkä ne ajatuksetkin taas vähän selkeämmin ja jaksaa näyttää hymyilevää naamaa! ;) Ja sehän se on kaikkien edun mukaista!

Tää video siksi, että tämän sanat kolahti just tähän tunnelmaan nyt! Lisäksi hieman huvitti videossa oleva piharakennus, siitä tuli ihan mieleen meidän pihan "rempsahtanut" ja vähän joka suuntaan vinossa oleva pakopaikka (pala etelää omalla pihalla)!  Se olis sitten auton nokka kohti motaria! Aurinkoa ja hyvää fiilistä myös viikonloppuusi!

Halauksin, Anni

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla