Peikkoja siellä, peikkoja täällä!

"Ai että, ihana syysloma alkaa, saa levätä".. Oli ensimmäinen ajatus, kun kerhot ja harrastukset jäi tauolle. Toinen ajatus oli, mennään ihan fiiliksen mukaan ilman sen suurempia suunnitelmia, niin kuin edellisessäkin postauksessa taisin mainita.. Joo oo! :) Niin on mentykin ja siltä kyllä tuntuu! "Äiti on vähän väsynyt" ja aika ihanaa, että ensi viikolla palataan taas ihan tuttuun ja turvalliseen rytmiin! Johon sisältyy ohjatut kerhot lapsilla ja harrastukset. Nimittäin oma ohjelmatoimisto on aika loppuun kulutettu, koko piha on haravoitu viimeistä lehteäkin myöden ja notskin kivet & lettuliiterinkin kivetys väritetty täyteen peikkoja! :O Sen lisäksi on käytetty uimahallin palveluita, ikean lapsiparkkia, käyty elokuvissa, leivottu yhdessä ja nähty ystäviä.. Ihanaahan se tietysti on, enkä tahdo ruikuttaa, mutta vielä ihanampaa, että viikonloppu alkoi just!

Ihanaa viikonloppua jokaiselle ja ERITYISKIITOS sulle, joka tänään Ikeassa kävit nykäisemässä hihasta ja kerroit, että blogini tuo iloa! Tulipa hyvä viikonloppufiilis! :)

Kommentit (1)

Pizzicato
2/1 | 

Voi ei, tiedän tuon tunteen!  :) Meilläkin syyslomaviikko takana nuhanenäisinä ja remontin keskellä. Ihme kyllä hermot kestivät kaikilla. Tervetuloa takaisin arki! :) Terkkuja teille Pizzicato blogista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla