Äidin tärkeimmät tehtävät ja pohdintoja neljän sukupolven voimin

Kiitollisuus on valtava, kun katselee katselee näitä valokuvia. En pidä mitenkään itsestäänselvyytenä, että voidaan kaikki viettää yhdessä äitienpäivää neljän sukupolven voimin. Onhan se suorastaan ihme, että tämä joukko nauraa tässä yhdessä samanlaiset marimekon iloiset takit päällä.

91v, 61v ja 31v äidit- Ja yksi 5 vuotias nukkevauvan äiti! Sitkeyttä ja sisua se on vaatinut, monta taistelua elämän poluilla. Jokainen ryppy ja arpi siitä muistuttamassa, kertomassa eletystä elämästä. Ei mikään ole ollut itsestäänselvää ja varmasti onnea sekä tuuriakin on ollut paljon matkassa. Että on sattunut oikeat ihmiset elämän varrella matkaan ja ollut aina lopulta joku joka lohduttaa, ottaa syliin ja puhaltaa puolet kivuista pois; Äiti.

Kun kysyin omalta tytöltäni, mikä on tärkeintä äidin tehtävissä. Sain kuulla; "äidin kuuluu pussailla, erottaa riidoista, olla sylinä ja rakastaa!" Siinä varmasti kiteytettynä ne kaikista tärkeimmät. Jonka jälkeen ehkä tulee sitten ne askartelut ja leikit, jos voimavaroja niihin vielä riittää. Oma mummoni on opettanut minut piirtämään aikanaan ja nyt tykkään piirrellä oman tyttöni kanssa. Siitä sain todistuksen tänään itsetehtyjen korttien muodossa.

Voi kunpa näitä hetkiä voisi laittaa purkkiin ja nostaa sieltä aina tarpeen tullen esiin. Kiitollisuus kun meinaa olla katoavaa sorttia ja huonon päivän astuessa kuvioihin kaikki meinaa kavalasti unohtua. Lupaan kaivaa nämä valokuvat esiin.

Ps. Uusimmasta Kodin Kuvalehdestä löydät ohjeen tähän tarjottimeen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla