Äitienpäivänä pääsimme vihdoin avaamaan uuden lettuliiterin,  joka on rakennettu melkein kokonaan kierrätysmateriaaleista. Hirret, ikkunat ja ovi on purkutavaraa vanhoista taloista. Myös sisustus kesäkeittiössä on kokonaan vanhaa. Istuskelualuetta kiertää vanhoista aidanseipäistä tehty aita. Sen eteen istutettiin villiviini, viinirypäle Zilga, hernettä ja perälle tehtiin isompi kasvatuslaatikko kesävihanneksille. Lettuliiterin eteen on tulossa vielä mansikoita ja pensasmustikka. Nyt odotelaan kesän lämpimiä päiviä ja tulevaa satoa. Sisällä vielä kypsymässä tomaatin. kesäkurpitsan ja chilin taimet. 

Se kaikista tärkein äitienpäivälahja.. Tänävuonna kahden niin odotetun lapsen kanssa! ?
Kiitollisuus ja onni!

Aurinkoisia kevätpäiviä..

Kauniita hetkiä..

Kommentit (11)

VillaMinttu
13/11 | 

Meidän olkkarin sohvalta löytyy samat tyynyt kuin teidän pihasohvalta. Juuri kotiuduin ikeasta kukkatyynyjen kera ja valmiina sohvalla odotti jo tekstityyny.
Hauska yhteensattuma ja hyvä maku sulla. ;)

Lovviisa
21/11 | 

Tuohon soffalle vois asettua ihhailemmaan kesän kauneutta , nuuskimaan ja kuullostelemaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla