Tehojuomaa kiireiseen arkeen..

Toukokuussa tapahtuu varsin paljon! On kevätjuhlaa, synttäreitä ja monia menoja ja pirskeitä. Sellaista positiivista kiirettä ja säpinää joka suunnassa ja silloin on kyllä tehojuomat paikallaan! Sain blogiyhteistyön merkeissä testattavaksi Bio-Lifeltä multiGreens-viherjauhetta, Spiruuliina-viherjauhetta sekä Vitamiinit D3 & K2. Viherjauheen voi sekoittaa aamuisin esimerkiksi jogurtin ja ananasmurskan sekaan. Helppoja ja nopeita smoothieita pyöräyttää nopeasti blenderillä ja sinne joukkoon sujauttaa vain kuppia kohden yhden mittalusikallisen viherjauhetta. Viherjauheista saa runsaasti tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja kertaheitolla. Kyllä me usein tehdään aamuisin silti myös Jamien pannukakkuja! ;)

Bio-Lifellä on käynnissään myös kilpailu täällä-klik, jossa voit voittaa myös itsellesi tätä tehojauhetta! Ihanaa viikonloppua jokaiselle! Täällä se hurahtaa kevätjuhlien, syntymäpäivien ja pihahommien merkeissä! Sitäpaitsi kohta taitaa alkaa myös kesä ;)

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla