Sunnuntaina kävin peräkonttikirppiksellä ja mukaan tarttui tällainen ihanuus! Pientä kulumaa ja maalin rapistumista, mutta niin suloisia yksityiskohtia! Eihän sitä vaan voinut jättää torille, vaikka meidän neidolle se on liian pieni, mutta ehkä kehdossa vielä joku tulevaisuudessa nukkuu..
Arvatkaa kuka pehmoisen paikan löysi itselleen kehdosta???

No hovikissa Lilli tietenkin! Äitini tekemä ruusupeitto pääsi myös testaukseen, ruususen unta..

Tämä neito pääsi "kiikkaamaan" kehdossa heti pehmolelujaan ja nukkeja. Tällä hetkellä nukkeja hoidetaankin aamusta iltaan, joten ainakin kehdolle löytyy käyttöä.. :D

Myös tietokonepöytä on rakkaimmista kirppislöydöistä ja sopii hyvin kehdon tyyliin. Alunperin oli suunnitelmissa maalata pöydän sisusta myös valkoiseksi, mutta enpä sittenkään taida.. Mitä olet mieltä? Aika söpö ja erilainen toisaalta punaisena! 

Ruususuulle löytyi söpöt sukat hennesiltä. Alunperin valkoiset ballerinat värjäsin kokeeksi Javana tekstiiliväreillä. Väri tarttui hauskasti saumoihin ja vuoriin sekä kukkiin.

Olipa mukava maanantai yllätys, kun ensimmäistä kertaa osallistuttuani blogiarvontaan, arpaonni suosi, kiitos Niittylän Lapset lahjakortista! Blogi on suosikkilistassani.  

Mukavaa, rempseää ja hempeää maanantaita sulle! 

Kommentit (4)

Miia
5/4 | 

Eipä kestä, kiva että ilahduit! :D Sehän tässä niin mukavaa onkin kun saa pienillä asioilla ilahduttaa ihmisiä :))

Kaunis blogi ja koti sinullakin. Pitääpä myös lisätä listaan ja liittyä lukijaksi :)
Minä en ehkä maalaisi sisustaa, on niin nätti ja söpö punaisena <3 Ja upea löytö tuo sinun kehto, olemme siis molemmat tehneet hyvät löydöt viikonloppuna :)) Hyvää viikkoa myös!

Ruususuun äiti
6/4 | 

:D Juuri ajattelin samaa, kun luin viimeisen kirjoituksesi! Ihan mahtavat nahkalakit, mikä löytöjen viikonloppu! :)

Riitta Sinikka
7/4 | 

Heippa! Ihanaa,että tulit blogini lukijaksi,niin minäkin löysin tänne! Tosi suloista ja ruusuista!

Ruususuun äiti
8/4 | 

Heippa Riitta, kiva että tykkäsit blogistani, aivan ihana blogi sinullakin! Rakkaus käsitöihin näkyy! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla