Arpoja arvonaan osallistui huimat 188 kpl
Ja tälläkertaa yksi arpa riitti voittoon!
Voittaja on.

...

"Blogisi tuo ripauksen luksusta arkeen,
 kiitos siitä! 
Yhdellä arvalla mukana"
-Satumama-
ONNEA! 
Laitathan sähköpostiin yhteystietosi.
Jos arpaonni ei tälläkertaa suosinut, 
ei hätää! 
Sillä ensi viikolla tiedossa vielä uusi upea arvonta! :) 
Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

?

Anni

Kommentit (3)

Anonymous
5/3 | 

Heippa! Löysin sun blogin hiljattain, ihanalta näyttää! Pari kysymystä ois teidän kotiin liittyen. Oletteko itse tapetoineet? Teillä näyttää olevan paljon Tapettitalon tapetteja. Ne ovatkin ihanimpia! Oliko vaikea tapetoida? Entä miten ovat kestäneet elämää lasten kanssa? Entäs tuo keittiön ihana puutaso, pitääkö sitä varoa? Onko teillä parketti lattiassa vai oikea puulattia? Miten olet sen kanssa elämisen kokenut?

Ruususuun äiti
6/3 | 

Hei! Tervetuloa lukijaksi ja kiitos! <3 Tapetit olemme laitelleet itse ja hyvin ovat kestäneet elämää. Myös puutaso on kestänyt hyvin. Lattia on myös vanha lankku, olemme olleet siihen tyytyväisiä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla