Jokaisella tuo hyvänmielen lista on toki omannäköinen. Päätin perjantaina, että tänä viikonloppuna tehdään asioita, jotka saavat hyvälle mielelle ja niitä asioita tuli lopulta melkoisesti. Listalla oli koko perheen hyvänmielen juttuja sen laiskottelun lisäksi.. Retkeily auringonpaisteen siivittämänä, nuotiolla istuskelu, askartelu lasten kanssa ja herkuttelu- siinä muutama viime viikonlopun suurinta hyvän mielen tuojaa. 

Viikonlopuiksi olen jättänyt tilaa paljon pelkästään oleilulle, sillä viikot on meillä nykyään aika aikataulutettuja lasten harrastusten ja töiden vuoksi. En ole suostunut toistaiseksi ottamaan yhtään harrastusta itselleni tai lapsille viikonlopuiksi. On ihanaa, kun viikonloppuisin on aikaa perheen kanssa huilata seuraavaa viikkoa varten. Aamupalat tuppaavat venyä puolille päivin ja vastapainona myös retkeillään metsässä. Ja kyllä tuon pienimmän kantaminen selkärinkassa oli ihan kunnon liikuntasuoritus..

Kotona muistona kukkakimppu tuolta "hyvänmielen" retkeltä ja energiaa, joka toivottavasti kannattelee vielä arjenkin keskellä. Toivon myös, että muistan tehdä näitä listan asioita useamminkin ja antaa aikaa mukaville asioille myös arkipäivisin. Edes silloin tällöin- siinä tavoitetta tälle viikolle! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla