Kesä tulee kohisten, kukkia on istutettu ja seurattu yrttien & kukantaimien nopeaa kasvua! Jokapuolella kasvaa jotain uutta, kiirettä piisaa vähän jokasuunnalla! Positiivista sellaista, aina keväisin on suuri inspiraatio tehdä kaikkea, monta projektia onkin taas aluillaan.. :) Päikkäriajat on käytetty tehokkaasti lettuliiterin tekemiseen valmiiksi ja muokattu maata sopivaksi yrteille ja kukille. 

Isosisko hoitaa omia vauvojaan, laulaa, pukee ja työntää rattaita, samaan aikaan kun äiti hoitaa vauvaa. Tänään otettiin jo varaslähtö vappuun, syötiin lounas ulkona, leivottiin munkkia ja maisteltiin simaa! Kesäfiilis on korkealla,  kun aurinkokin vihdoin jo lämmittää ja talven flunssat on selätetty <3 Parhaita ikimuistoisia hetkiä yhdessä!

Pallot hukassa, hiirenkorvat koivussa...
Hurjan hauskaa Wappua!

Kommentit (19)

Ansku
20/19 | 

Voi mikä keväisyys, herkullisuus ja kukkien kauneus tästä postauksesta huokuu, IHANUUTTA! Voi, kun saisi itse paistettuja munkkeja, Njam!

Nonnukka
22/19 | 

Ihanat kevät tunnelmat ai että <3 Niin suloinen pikkuneitee siellä munkkeja leipoo :) Hauskaa vappua!

Pauliina
34/19 | 

Ihana oli löytää suorastaan satumainen blogisi! Klikkaudun heti lukijaksi että en hukkaa :)

Liisa
36/19 | 

Ihania kuvia ja tunnelmia :)
Voi kun alkoi tehdä mieli simaa ja munkkia...
Kaikkea hyvää pienen tulokkaan kanssa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla