Kirjoitukset avainsanalla Vaatteet

Eilen kokoonnuttiin meille isolla porukalla katsastamaan POMPdeLUX aw17 -kauden vaattet. Kutsuilla meitä oli yli 20 hlö:ä ja lapsilla oli omat "kutsunsa" ja kaverinsa yläkerrassa. POMPdeLUX ei taaskaan pettänyt ja aw17 -mallisto oli kaunis ja monta mieluista juttua löytyi meidän kaikille kolmelle lapselle. Hienoa, että Pompilta saa nykyisin myös vauvan vaatteita ja myös se, että junior koot jatkuvat nykyisin 140 cm asti. 

Herkkuja oli tietysti leivottava kutsuille. Isolle porukalle kannattaa leipoa heti riittävästi ja tämä pellillinen porkkanajuustokakkua ja maisemakahvilan raparperipiirakkaa (tosin puolukoilla) ei petä ikinä. Myös Hellapoliisin välimerenpiirakka on tehnyt aina kauppansa. Pienin ei näistä herkuista tosin ymmärrä vielä mitään, mutta oli silti tunnelmassa täysin mukana. :)

Tilauksen tekeminen on verkkokaupassa helppoa. Kirjaudu omille sivuille osoitteessa pompdelux.com ja valitse haluamasi tuotteet. Meidän suosikkeja on Pompilta kauniiden vaatteiden lisäksi mm. kestävät lasten kuorivaatteet, joita on pidetty jo monta kautta. Ne käyvät pitkälle talveen vedenpitävyytensä ansiosta lisäämällä lämmintä kerrastoa alle. Pojalle löytyi lisäksi mm. suloinen collegehaalari ja tytölle muutama mekko sekä neuletakki. Harmi, että tuo suloinen myssy ja hanskat oli myyty jo loppuun. 

Taas ollaan hieman valmiimpia ottamaan talven kylmyys vastaan. 

  Kommentit (0)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Ihana lumisade leijaili meidänkin pihaan ja oli kaivettava talvimyssyt esiin kaappien kätköstä. Nämä äitini tekemät talvimyssyt saavat aina niin hyvälle mielelle. Yksi "pupu" innostui tekemään pihalle monta lumienkeliä.

  Pupumyssyn ohjeen löytää kirjasta: Suloinen sammakkomyssy ja muita neulottuja eläinasusteita, Nuriya Khegay. Tuota kirjan ohjetta on muokattu omaan makuun. Kirjan ohjeen nalle ja kettu on myös välillä kuvissa vilahdellut täällä blogissa. Ollaan niin onnekkaita, kun äitini on innokas tekemään käsitöitä ja joka vuosi lapset on saaneet jonkun uuden hauskan myssyn. Tuo muffinssi ja pöllö on myös ihan suosikkeja! 

  Suloisten myssyjen myötä mukavaa maanantaita ja pakkaspäiviä!

  Kommentit (1)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Odotettu paketti saapui vihdoin kotiin. Tyttö sai vihdoin toivomansa tylliunelman Pompdeluxilta ja mekko sai aikaan onnellisen vastaanoton! Muutenkin on "talvivaate-rumba" taas ajankohtainen ja kaappejen kätköt on käännetty läpi. Hankittu uutta lämmintä tilalle ja luovuttu pieniksi jääneistä. Aina jokainen vuosi se talvi ja kylmät ilmat tuntuu yllättävän uudelleen ja uudelleen. Tänä vuonna onnistuin löytämään kirppareilta paljon lämmintä talvivaatetta ulkoiluun, joten muutaman uuden hankkiminen ei kirpaissut niin paljon! Itselleni löysin Pompilta tuon ihanan villamyssyn lastenvaatemallistosta.. :) 

  Vaaleanpunaiset söpöt saapikkaat löytyi H&M:ltä, jotkut yhtä ihanat kun löytyisi vielä itsellekin.. Kaappien penkominen ja järjestely jatkuu täällä vielä tovin! Kohta ollaan valmiita ottamaan kylmät ilmat vastaan, tyllimekkojen turvin.. ;) 

  Kommentit (1)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Vihdoin on saatu pakattua koko joukon kimpsut ja kampsut kasaan ja nokka näyttää kohti Italiaa. Aikamoinen urakka on ollut järjestää kaikki lähtökuntoon. Ja aikapaljon sitä tavaraa tulikin mukaan neljälle ihmiselle. Toivottavasti kesämekoille on käyttöä lomalla ja tuo tytön Lumoalta saatu suloinen mekkokin pääsee vielä käyttöön. Sillä niitä kesävaatteita kyllä tuli melkoinen määrä mukaan! :) 

  Ensimmäinen reissu yli vuoteen koko perheen voimin ja lomaa on odotettu jo pitkään! Vastassa meitä on tuttu perhe, joka asuu Italiassa ja saadaan asua heidän luonaan. Meidän on ollut tarkoitus mennä tälle reissulle jo aikaisemminkin ja vihdoin saatiin asiat siihen malliin, että päästään lähtemään. Tämän ystäväni perheen kanssa on vietetty kesäpäiviä aikaisemmin täällä Suomessa ja suunniteltu tulevaa reissua. Tytöillä ainakin on piisannut aina hauskaa yhdessä täällä tavatessamme ja yhteinen "prinsessatyyli" tuntuu löytyvän koko joukolta.. :)

  Jännää ja kivaa, palailen matkakuvien kanssa myöhemmin.. Meidän reissua voi seurata myös Instagramissa, klik.

  Kommentit (1)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Seuraa 

  Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

  Blogiarkisto

  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012

  Instagram