Kirjoitukset avainsanalla Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö- Lejos 

Kesällä retkeillään ja mökkeillään paljon. Lasten myötä eväät ovat yksi tärkein osa retkeilyä. Eväiden pitää olla helppoja ottaa mukaan, herkullisia ja mielellään myös terveellisiä. Kolmen lapsen kanssa ei ole aikaa hifistellä mahdottomasti eväiden suhteen ja pingottaa ei ehdi. Reissuun on päästävä mahdollisimman helposti ja kivuttomasti tai muuten jää koko retki tekemättä. 

Tähän elämäntilanteeseen yhden vastasyntyneen ja kahden taaperon kanssa sopii hyvin Ruotsista maailmalle levinnyt lagom - elämäntapa ja ajattelumalli, jossa kaikkea on kohtuudella. Lagom tarkoittaa, että kaikkea on juuri sopivasti – ei mitään liikaa tai liian vähän. Lagom-ajattelutavan kautta etsitään tasapainoa ja tehdään asioita kohtuudella - ei stressiä, pingottamista tai ylisuorittamista. Juurikin tervetullut ajatusmalli meidän perheeseen! 

Tämän ajattelutavan ympärille on Lejos lanseerannut kanafileet, jotka ovat lisäaineettomia, runsasproteiinisia, vähärasvaisia, maukkaita, helppoja ja nopeita käyttää. Säilyke on aina helppo kuljettaa mukana piknikillä, mökillä tai veneessä. Kanafile on monipuolinen ja se soveltuu salaatteihin, pastaan, voileivän päälle, burgerin väliin, osaksi lounasta tai miltei mihin vaan.

Tärkeintä eväiden valmistelussa on, että voidaan ilman pingottamista koko perhe osallistua niiden tekemiseen. Seitsemän ja kuusivuotiaalta onnistuu hyvin alusta loppuun näiden piknikrullien ja salaatin valmistaminen yhdessä vanhempien kanssa. Muistan vielä hyvin, kuinka lapsena parhaalta maistui retkellä itse valmistetut eväät. Ja mikä siinä onkaan, että ulkona ruoka maistuu aina niin täydelliseltä? Ihan ilman stressiä ja pingottmaista- lagomisti ja helposti! Voi kumpa aina olisi kesä. 

Kanafile rullarieskat

  • 1 paketti rullarieskoja (7kpl)
  • 6 x kanafile tomaattikastikkeessa, 90g tölkki
  • 400 g Tuorejuustoa esim. chili
  • Salaatinlehtiä
  • Basilikaa tai perisljaa maun mukaan
  • Voitele rieska tuorejuustolla ja pilko väliin kanafile ja salaatit. Rullaa rieska ja leikkaa n. 4 cm paloja. 

Psst. Lejoksella on käynnissä kisa, jossa on pääpalkintona kahden hengen viikonloppu Lagomisti Helsingissä hotelli Radisson Blue Seasidessa + illallinen (viikonloppu 2 hh/2 vrk arvo noin 230€ menun arvo noin 90€). Seuraa Lagomia instassa ja tägää kaverisi, kenen kanssa haluaisit viettää viikonlopun Lagomisti Helsingissä. 

Kommentit (1)

Vierailija

Hei!

Kiitos ohjeesta! Tätä täytyy kokeilla. Harmillista, että kanan rintafileessä on niin runsaasti suolaa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Pienet herkkuhetket piristävät ihan tavallista arkea kummasti. Aina ei ole aikaa leipoa alusta loppuun itse, joten helposti toteutettavat herkkureseptit tulevat tarpeeseen. Ulkonäön puolesta voisi luulla, että näiden tekemiseen menee monta ainesosaa ja kauan aikaa, mutta totuus on toinen. Kinuskimousse keksien päälle on tehty kahdesta aineesta ja perhoskoriste omar -karkista. 

Fazerin uudet ja herkulliset kinuskimousse -suklaakeksit voi koristella helposti vieläkin paremmiksi. Kinuski ja omar -karkit kuuluvat omiin suosikkimakuihin ja näissä kekseissä yhdistyy lempimakuni. Nämä herkut sopivat täydellisesti myös kevään ja kesän juhliin. Koristeluun voi kinuskimoussen ja omar -karkkien lisäksi käyttää myös uuden sadon mansikoita, vadelmia ja oman pihan marjoja. 

Olen aikaisemmin tehnyt Omar -karkeista ruusuja, mutta näiden perhosten tekeminen karkeista onnistuu yhtä hyvin.  

Omar -perhoset

Kuori karamellit ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä karkkeja noin 10 sekunttia. Kauli pehmentynyt massa ohueksi levyksi leivinpaperin päällä ja paina perhosleikkurilla kuvio. Käännä siivet ylöspäin ja anna perhosten jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Näiden tekemisessä apuna käytin Heirolin perhosleikkuria.

Kinuskimousse

Omar -perhosten kanssa tein keksien päälle ihanan kinuskimoussen. Pehmeä kinuskimousse sopii erinomaisesti makunsa puolesta näiden uutuuskeksien kanssa. Tähän nopeasti valmistettavaan mousseen tarvitsee ainoastaan kuohukermaa ja fariinisokeria. Kinuskiseos kannattaa tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana ja vatkata kuohkeaksi juuri ennen pursotusta. Käytä ehdottomasti kuohukermaa, jotta koostumuksesta tulee oikeanlainen. 

  • 2,5dl kuohukermaa
  • 2dl fariinisokeria

Keitä kerma ja fariinisokeri kattilassa kunnes seos kiehuu. Anna jäähtyä mielellään yön yli, kunnes seos on varmasti jäähtynyt. Vatkaa valmis seos sähkövatkaimella kreemiksi ja pursota keksien päälle. Lisää omar -perhoset pursotuksen päälle ja halutessasi koristele lisäksi marjoilla. 

Kauniit kinuskimousse -keksit ovat kuin pieniä leivoksia juhalpöydässä ja arjen herkkuhetkestäkin tulee astetta täydellisempi. Minkälainen on sinun herkkuhetkesi? Kannattaa käydä kertomassa siitä MeNaisten ja Fazerin kisassa. Vastaajien kesken arvotaan vierailulippuja Fazerin vierailukeskukseen tai halutessaan voi valita palkinnoksi myös tuotepaketin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Ensi kesää odotetaan meidän perheessä ehkä enemmän kuin koskaan. Tuntuu, että vauvan odotus on mennyt ihan huomaamatta jo näin pitkälle ja vielä olisi muutama juttu hankittavana kesää varten. Suuren osan tulevan vauvan vaate ja tarvikehankinnoista olen tehnyt kuitenkin verkossa. 

Joskus on kiva pyörähtää myös kaupoissa, mutta kahden pienen lapsen kanssa hintojen vertailu on niin paljon helpompaa kotisohvalta. Jopa viikon ruokaostoksetkin tehdään meillä nykyisin Kauppakassi -palvelun kautta verkossa ja haetaan sovittuna ajankohtana kassalta valmiiksi pakattuna. Uskon, että palvelua käyttämällä on säästynyt ajan lisäksi rahaa ja välttynyt turhilta heräteostoksilta. Haluan käyttää ylimääräisen ajan mieluummin vaikkapa lasten kanssa harrastamiseen ja yhdessä olemiseen. 

Huomasinkin, että ostan melkein kaikki lastenvaatteet (paitsi kengät) verkosta, sisustustuotteiden, ruoan ja lomamatkojen lisäksi.  En ikinä olisi uskonut muutama vuosi sitten, kuinka suuren osan hankinnoista teen verkon välityksellä. Nettishoppailuun menee paljon rahaa kuukaudessa ja turvallisuuden takia otan huomioon muutaman seikan. 

Tarkistan ensin nettikaupan luotettavuuden, esim palautteita selaamalla ja tarkistamalla kaupan yleiset ehdot. Maksan ostokseni luottokortilla, jotta saan rahat takaisin, mikäli ostos ei ikinä saavu. Välttelen avoimia ja suojaamattomia verkkoja tehdessäni ostoksia. Mastercard on luonut myös sovelluksen, jonka avulla voi nopeuttaa turvallista ostamista tuhansissa verkkokaupoissa- katso lisää täältä. Masterpass -sovelluksen avulla verkko-ostaminen käy entistä helpommin, sillä joka kerta ei tarvitse kirjoittaa erikseen omia tietoja. Kun kerran rekisteröityy, sovellus muistaa luotto ja pankkikorttitietojen lisäksi myös etukortit verkkokaupan kassalle mentäessä. 

Verkko-ostoksia tehdessä kannattaa ottaa huomioon myös esimerkiksi SSL- salaus- katso lisää hyödyllisiä vinkkejä mastercardilla verkkoshoppailuun täältä

Ehkä tulevaisuudessa verkko-ostosten maksaminen on vielä entistä helpompaa, sillä Mastercard lanseeraa juuri nyt maailmanlaajuisesti uusia tunnistautumisen muotoja. Miltä kuulostaa esim. sormenjäljellä tai selfiellä maksaminen? Ehkä pian se on ihan arkipäivää ja yhtä tavallista kuin ruokaostosten hoitaminen verkon välityksellä. Testaa kuinka sisällä digimaailmassa sinä olet. Minä olen vastausteni perusteella digiprinsessa! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Saatiin maisteltavaksi näitä ihan uusia Vegepops-herkkuja ja järjestettiin pieni lasten makuraati. Lapset luulivat näitä kotimaisista vihanneksista ja hedelmistä jäädytettyjä puikkoja jäätelöiksi, enkä lähtenyt heti korjaamaan lasten ajatusta.

Tyttö maistoi ensin punaista Vegepopsia ja puikko hävisikin varsin nopeasti parempiin suihin. "Maistuu herkulliselta mehujäältä, kesältä ja mansikoilta." Kerroin, että tässä herkussa ei ole ollenkaan lisättyä sokeria ja hämmästys oli suuri. Yhteen puikkoon on saatu puserrettua melkein puolet kasvista, hedelmää ja marjaa. Vegepopsit eivät sisällä makeutusaineita ja ne ovat myös kokonaan vegaanin ja gluteenittoman ruokavalion sopivia. Apetit Vegepops -puikkojen makeus tulee hedelmien ja vihannesten luontaisesta hedelmäsokerista.

Seuraavana kahden lapsen raadin arvioitavana oli keltainen ja oranssi Vegepops. Ihanan aurinkoinen väri houkutteli maistamaan keltaista porkkana-ananas-puikkoa. "Maistuu makealta, herkulliselta ja vähän kirpeältä" kertoi tyttö ja valitsi näiden kahden väliltä suosikikseen keltaisen porkkana-ananas Vegepopsin. Pojan mielestä taas pirteän oranssi porkkana-mango maistui paremmalle ja lopulta kummallekin löytyi oma suosikkimakunsa.

Maistettiin itsekin Vegepopsia ja tykkäsin kovasti mausta, ideasta ja ajatuksesta. Terveellisempi herkku on enemmän kuin tervetullut pakastimeen. Kesällä tulee helposti vedettyä sokeriöverit ja sokerin vaikutuksen huomaa heti lapsista. Olen tehnyt monesti pakastimeen marjoista ja banaanista jäädytettävää sorbettia, mutta aina ei jaksa tehdä alusta loppuun itse. On helpotus, että tällaisia herkkuja voi nykyisin ostaa valmiina ja tarjota tarpeen tullen välipalana tai jälkiruokana lapsille.

Kommentit (1)

Vierailija

Kuulostaa ihan mahtavalta tuotteelta. Noita täytyy kyllä kokeilla. Varmasti paljon raikkaampia kuin sokeriset mehujäät. Kiitos kun esittelit nämä. Muuten olisi saattanut mennä ohi tällainen uutuus.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram