Muutama Barcelonan vinkki, kuvia ja matkakuulumiset..

Boheemi kaupunki oli ennallaan ja yhtä kaunis kuin kymmenen vuotta sitten. Tälläkin kertaa mentiin aika pienellä budjetilla ja koitettiin ihan uutta majottautumisvaihtoehtoa.. Vuokrattiin hotellin sijasta purjevene Airbnb:n kautta, tuo palvelu oli ihan uusi tuttavuus ja varmasti käytetään sitä toistekin. Asuminen veneessä ja satamassa oli ihan oma upea kokemus, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että suihkut ym. mukavuudet ovat satamassa rannassa. Airbnb:n kautta voi varata huoneita, asuntoja, koteja tai veneitä helposti puhelimella "tavallisilta" ihmisiltä ympäri maailmaa. Ja esimerkiksi Barcelonasta riitti PALJON vaihtoehtoja luksusjahdeista, taloista ja vaikka minkälaisista asunnoista meidän valitselmalle ajalle.

Meidän pieni purjevene sijaitsi Port Olimpicin satamassa, ihan uimarannan vieressä. Oli eksoottinen kokemus nukkua pienessä aallokossa ja herätä aamulla upeisiin sataman maisemiin. Kömpiä pyyhe kainalossa hiekkarannalle ja illan tullen istua iltaa, katsella auringonlaskua & suuria hotellitorneja veneestä. Barcelonan kaupunkia kiersimme yhtenä päivänä Hop-on & Hop-off turistibusseilla, jotka osottautuivat hyviksi vaihtoehdoksi näin isossa kaupungissa, jossa on paljon nähtävää. Koska meillä oli vain muutama päivä aikaa, bussit kiersi onneksemme ison osan upeimmista Barcelonan nähtävyyksistä. Ohi ajettiin Parc Güellin, Tibidabon, Sagrada Familian jne.  Päätettiin tällä reissulla keskittyä paremmin Gaudin puistoon Parc Güelliin. Tuonne puistoon kannattaa varata paljon aikaa ja liput etukäteen turistikausina.

Barcelonan turistikadun La Ramblan varressa sijaitseva kauppahalli on myös ihan oma kokemuksensa hedelmä, herkku & ruokakojuineen..

Sekä upea Montjuicin suihkuläde näytös illan hämärässä ja taijanomaiset valoefektit musiikin soidessa..

Barcelonan ainutlaatuinen tunnelma vei mennessään ja tuolla voisi helposti viihtyä vaikka kuinka kauan tapasten ja sangrian äärellä! Kiitos vielä kaikille hyvistä matkavinkeistä, koitettiin toteuttaa ihan kaikki mitä suinkin kerettiin! :)

Kommentit (1)

Marionella
2/1 | 

Barcelona on ihana!!! Me käytiin tuolla miehen kanssa häämatkalla ja tuohon paikkaan kyllä rakastuin! :) Kiva sekoitus lämpöä (en niinkään oo rantaihminen, mutta oli se kiva yks päivä siellä viettää), kulttuuria, yllättävää arkkitehtuuria, shoppailumahdollisuuksia, suurkaupungin kuhinaa ja hyvää fiilistä! Tuonne on päästävä joskus uudelleen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla