kolme tuntia trampoliinilla hyppelyä kuuden lapsen voimin, kymmeniä munkkeja, simaa, ilmapalloja ja serpentiiniä

Sekä laulukisaa, valvomista yömyöhään & muutama muukin juttu.. Anteeksi pieni blogihiljaisuus, ihan elävien kirjoissa silti ollaan vielä! ;) On vain mennyt toipuessa muutama päivä..

Ja joku vielä joskus uskalsi väittää, että vapun menot sitten rauhoittuu, kun on lapsia! Luulen, että on tainnut käydä päinvastoin, mutta sitä ihanaa elämänvoimaista ääntä onneksi tähän taloon mahtuu! Vähän vielä lisää menoa kotiin saatiin, kun löydettiin markkinoilta yhden euron maksavat kattoon kiinnitettävät voimistelurenkaat!

Voi sitä riemua! Voimistelurenkaat sai heti suuren suosion.. Aikaisemmin olen meinannut tilata kotiin voimistelurenkaat Suomen Voimistelutuotteelta, mutta tämän löydön myötä treenataan ainakin nyt vähän aikaa vielä näillä! Ja tasapainon nimissä on muistettu herkutella näitä itsetehtyjä munkkeja ähkyyn saakka. Kiintiö on täynnä ja arki on ihan tervetullutta taas!

Ja huomenna koittaa odotettu päivä. Ponien rapsuttelun lisäksi Auppa 5v pääsee toteuttamaan yhden suurimmista unelmistaan ja nousee hepan selkään! Ja taitaa yhdellä äidilläkin täällä olla ollut "oma lehmä ojassa", sillä tarkoitus olisi ensi kerran jälkeen nousta ratsaille myös itse yhtä aikaa..

Mukavaa maanantai iltaa jokaiselle! Lupaan laittaa instagramiin (klik) kuvia siitä, kuinka meidän käy!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla