Riitaa, huutoa ja rakkautta..

Meidän mökin lähellä on säilytetty vanha suloinen maitolaituri, joka kätkee sisälleen niin paljon muistoja! Käytiin maitolaiturilla ottamassa omiin albumeihin muutama sisaruskuva tästä meidän parivaljakosta. Ihanaa on ollut huomata, että leikitkin sujuvat välillä jo yhdessä paremmin, eikä elämä ole ihan pelkkää nahistelua. Oman aikansa se on tietysti vaatinut ja niistä kahnauksista ei edes ajatella pääsevämme eroon kokonaan.. Joku vertasi sisaruksen tuloa siihen, että jos omalle jääkaapillesi kävelisi toinen nainen ja muuttaisi väliinne nukkumaan. Kiukkua et saisi näyttää, vaikka nainen "varastaisi" koko perheesi, elämäsi ja tavarasi.. Että kyllä sitä kiukkua on ihan luonnollista tuntea ja reaktioita on odotettavissa, kun yhtäkkiä esikoisen elämään joku pikku ylläri kävelee, hih.. Lisäksi se varastaa suuren osan äidin & isän ajasta ja uuden tulokkaan ehdoilla mennään joka paikkaan! Ja on tullut kokeiltua vaihtaa vaippaa lennossa, juostua muffinssit kädessä riitojen väliin ja yllätettyä kaksi riehumasta yläkerrasta nukkumisen sijasta levittämässä rasvaa ympäri huonekaluja..

Mutta kaikkien kiukkujen, uhmien, äänenpaljouden, metelin ja itkupotkuraivareidenkin jälkeen uskallan väittää, että näitä hetkiä ikävöidäänkin vielä.. Ja kuinka tärkeitä ovatkaan olleet ja ovat edelleen omat isoveljeni minulle. Ja kuinka paljon myös pikkukahnaukset välillämme on vaan kasvattaneet luonnetta! Jotkut särmät on ehkä hioutuneet hieman pehmeämmiksi ja taas toisaalta nuorimmaisena kahden isoveljen jälkeen on oppinut pitämään puolensa! Ja antamaan anteeksi, vaikka on ollut syytettynä ihan syyttäkin suklaamunien varastamisesta yöllä! :D

Mitä sitten, kun kaikki ääni on hävinnyt talosta? No me katsellaan varmasti näitä valokuvia ja muistellaan, kuinka ne olikaan silloin pieniä ja ihania! Ja toivotaan, että ne tulee sitten meitä moikkaamaan ja haluaa olla kotona edes hetken meidän vanhusten kanssa.. Tällä hetkellä ikävöidään mussuja Ahvenanmaalla. Facebookissa ja Instagramissa, klik- pääset seuraamaan meidän pyöräreissua!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla