Joka koskee koko perhettä..

Olen vasta vuosien saatossa oppinut ymmärtämään, kuinka iso menetys se onkaan, kun yksi rakkaimmista asuu toisessa maassa. Niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Olkapää, johon voi nojata ja joka tasan tarkkaan ymmärtää ja uskaltaa myös sanoa suoraan takaisin tarpeen tullen; isoveli. Ja läheisillä väleillä tarkoitan sitä, että aina tietää, että ihan mitä eteen tuleekaan, se toinen on jossakin- ainakin puhelinyhteyden päässä. Lapsena meillä oli tapana keittää teetä aamuisin ja höpöttää elämästä ennen "heräämistä". Ja olen myös onnekas, että sain olla ensimmäisenä kuulemassa, kun veljeni kertoi tykkäävänsä miehistä. Totesin yhdeksänvuotiaana lapsen tavoin hämmästyen; "mitä sitten, ihanaa, että kaikki on kunnossa." Ja niin sen asian kanssa on aina ollutkin, se on yhtä iso asia, kuin vaikkapa jonkun pieni pikkurilli. Niin luonnollinen, että hämmästyn suuresti jonkun ihmetellessä asiaa ääneen tai kahta miestä yhdessä. Kuinka joku voikaan sanoa, mikä on oikein ja mikä väärin, sillä minulle rakas veli on erityisen ihana! Ja sainhan sen tiedon kautta elämääni myöhemmin toisenkin "veljen" ja ihmisen. Onneksi voidaan nähdä edes muutaman kerran vuodessa ja ne päivät vasta menevätkin nopeaa… Ihan liian nopeaa!

Yhtäkkiä huomaa, että kymmenen päivää meni hujauksessa ja eroahdistus alkaa jo edellisenä iltana! Luojan kiitos, meillä on Skypet, Whatsupit ja kaikki muu nykyajan teknologia lievittämässä ikävää. Ja ruotsinlaiva, johon voi helposti hypätä Turusta. Seuraava matka on jo varattuna ja tällä kertaa meidän perheessä on kaksi muutakin, jotka eivät olisi tahtoneet päästää enosta irti.. Onneksi pian nähdään!

Kommentit (1)

eepu
2/1 | 

Rakkaus on niin suuri asia, että toivottavasti se joskus vaientaisi sen kaiken pelon ja vihan, jota jotkut kokevat oikeutetuksi toisen rakkautta kohtaan tuntea. Toivon lapsieni kasvavan siksi mitä he ovat, ilman että he joutuisivat kokemaan rakkauden olevan jotenkin väärää ja vajavaista. Kyllä ne ovat ihan muut voimat, jotka satuttavat tätä maailmaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla