Ruusuja ja rakkautta!

Viikonloppuna sain saatella kahden toisen ihanan kaason kanssa rakkaan ystävän alttarille. Kyyneliä on tiristetty, onnesta, ilosta ja liikutuksesta! Lauantai vierähti sunnuntain puolelle, muistona monta tuhatta valokuvaa. Sain valokuvata häissä ja tässä ihan muutama kuva nähtäväksi! Tuntui aika etuoikeutetulle, että elämässä on tällainen ystävä, joka on itseasiassa syypää oman rakkaustarinan alkuun jo teiniajoilta. Että meidän ystävyys on kestänyt vaihto-oppilasvuoden, teiniajat, muutot, naimisiinmenot, lasten syntymät ja ihan kaikenlaiset elämänmuutokset, joita vastaan tulee kasvaessa aikuisuuteen..

Toinen on ollut pitelemässä kädestä silloin, kun ystävää eniten tarvitsee ja kannustamassa eteenpäin. Ollut omana tärkeänä hääpäivänä neljä vuotta sitten kaasona saattelemassa alttarille ja henkisenä tukena.. Ystävä, jolle voi kertoa omista tunteistaan ja ajatuksistaan ihan avoimesti, loukkaamatta. Sairauden kohdatessa marssinut sairaalaan kynsilakkojen kanssa, kantanut ja kannatellut. Ja myös ihan tavallisessa arjessa ollut joku jolle aina soittaa, kyynerpää johon nojata tietäen, että toinen tahtoo aina hyvää ja ilahtuu soitosta! Ystävyyttä, joka lähtee pyyteettömästi ja suoraan sydämestä. Niitä ystäviä on harvassa ja toivottavasti näitä valokuvia saadaan mummoina katsella vielä yhdessä..

 

Ja juhlat oli kauniit & tunnelma upea- niin kuin varmasti kuvista välittyy. Jokainen oli nähnyt oman panoksen häihinsä ja tunnelma tuli kaikkien osallistumisesta häihin. Yksi vieraista (ystävistä) oli toteuttanut upeat peurakuvat lavalla ja kutsukorteissa, yksi kaasoista toimi juontajana ja yksi esiintyi bändin kanssa. Koko päivä oli myös itselle liikuttava aamusta alkaen. Kiitos Peurat ikimuistoisesta päivästä ja onnea!
"Kunpa auringon päivät ei päällämme loppuisi koskaan"..

Kommentit (2)

Tai
3/2 | 

Huh huomio kiinnittyi ainoasti tuohon järkyttävään mustaan käteen, jota ei voi edes tatuoinniksi kutsua. Mikä saa pilaamaan ihonsa kysyy hän

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla