Viikonloppuna päästiin juhlimaan hääpäivää. Eipä olla lähes ollenkaan jokainen vuosi edes juhlittu mitenkään erityisesti hääpäivänä, mutta tällä kertaa päivä sattui olemaan lauantaina. Ja mahdollisuus siihen tuli vähän kuin varkain.. Meidän häitä tanssittiin seitsemän vuotta sitten Stellan häävalssin tahtiin (TÄSTÄ saat laulun soimaan) kauniissa ympäristössä Finlayssonin palatsissa, lämpimässä elokuun illassa. Tänä vuonna ei ollut lämmin, mutta paikkaan oli silti palattava! 

Palatsissa on hyvä ravintola & terassi ja päätettiin mennä sinne syömään. Mukavaa, että voi palata aina seitsemän vuoden takaisiin tunnelmiin uudelleen ja muistella päivää paikanpäällä. Alakerrassa sattui olemaan häät samaan aikaan ja hääparilla sama häävalssi, kuin meillä seitsemän vuotta sitten. Oli aika liikuttavaa, kun samalla hetkellä parvekkelle astuessa pärähti tämä tuttu laulu soimaan. 

Finlaysonin palatsin omilla sivuilla sanotaan näin; "1898 valmistunut historiaa huokuva Finlaysonin Palatsi sijaitsee luonnonkauniin Wilhelm von Nottbeckin puiston katveessa. Remontoitu palatsi soveltuu erinomaisesti näyttävien hää-, perhe- ja yritysjuhlien järjestämiseen. Palatsin eurooppalaistyylinen keittiö täyttää vaativimmatkin toiveet ammattitaidolla."

Koko alue ja ympäristö on jo itsessään kaunis ja keskeisellä paikalla Tamperetta. Tänne kannattaa ehdottomasti piipahtaa kesällä vaikkapa terassille istuskelemaan hetkeksi ja nauttimaan tunnelmasta. Valokuvat on napsittu kännykällä, lukuunottamatta viimeisiä. Järkkäri unohtui laukkuun jostain syystä! :) 

Yöllä viellä ihailtiin täysikuuta ja palatsinraitin sillalla olevia maisemia. Tammerkoski näytti taijanomaisen kauniilta yöllä kuun loisteessa.

Viikonloppu meni nopeaa ja tämä viikko on mennyt vielä nopeampaa.. Instagramin seuraajat ovatkin varmaan huomanneet miksi! Sopeutuessa lasten päiväkotirytmiin ja opetellessa uutta. Luulen, että kaikki tästä vielä tasottuu- kunhan päästään arkeen kunnolla taas kiinni! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla