Kirpparilta löytyi kesäkeittiöön vanha upealla äänellä varustettu lehmänkello ja monta keittiötölkkiä. Niitä vaan ei ole koskaan liikaa.. Kovasti on uusia suunnitelmia viime kesänä alkaneen kesäkeittiöprojektin suhteen. Etsinnässä on vanha kamina ja tekosellaan ladon ovet, jotta kesäkeittiössä voisi talvellakin lämmitellä ja istua iltaa! Löysin kirpparilta myös vanhan toimivan 50.luvun hellanlevyn kympillä, nyt onnistuu veden ja glögin lämmitys ulkokeittiössä. Tarkoitus on rakentaa kaikki kesäkeittiöön käyteytstä tavarasta, melkein kaikki alkaakin olla jo odottamassa projektin edistymistä keväämmällä. Vanha hirsiseinänpääty ja kuistin ikkunat odottavat lumen sulamista, vanhoista tiilistä tehdään lattia. 

Lilli haaveilee omassa kehdossaan lämpimässä. Ei mene tassullakaan ulos, mukavampi olla sisällä, nauttia hitaista aamuista, omasta rauhasta. Pienet kädet meinaisivat olla liiankin innokkaasti toista rapsuttamassa, omassa kehdossa on silloin turva!  

Rentoa viikkoa toivottaen! 

Kommentit (11)

emmi

Suloisia kuvia :) Ja ihania kirppislöytöjä, tuollaiset lasipurnukat ovat niin ihania ja kiva idea kesäkeittiöstä valmisteilla :)

Niina

Ihana kisuliini!! <3 Rakastan kissoja ja haaveilen että meilläkin vielä joskus sellainen asustaisi!:)

Kesäkeittiö suunnitelmat kuulostaa ihan täydellisiltä!:)

KoivukujanRiikka

Mahtavia löytöjä kesäkeittiöön :)
Meidän kesäkeittiötä on toistaiseksi ajanut pieni pallogrilli , haaveena ois muurata jotain jämäkämpää ...

pitsienkeli

Kesäkeittiö suunnitelma kuulostaa unelmalta.Siitä tulee varmasti idylli=)
Ihana paikka tuo Marjamäen pajutila.Ollappa tuollaisessa paikassa töissä=)Ihanaa....

Sini

Heippa! Kiva, kun poikkesit blogissani :) sulla on myös kiva blogi, tykkään. Mukavia haaveiluhetkiä!

akissfromthepast

UPEA postaus- mitkä kuvat!!! tuo kissa on ihana- aivan hymyilee! ja miten upeat noi lehmäkello ja kaikki! kaunista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram