Ystäviä on kiva muistaa joulun alla itsetehdyillä heijastimilla ja yllätyksillä.
Vanhoista koruista, puretuista helmistä, heijastinnauhasta ja nauhoista saa kivoja heijastimia helposti. 
Äitini teki meille myös kauniit heijastimet heijastinlangasta. 
Minkälainen on sinun heijastin? 

"Ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä. -Eivät lyhennä matkaa, mutta tekevät sen valoisammaksi kulkea."

Kommentit (10)

Tiina
11/10 | 

Onpas söpösiä ja kauniita heijastimia :) Mulla roikkuu sellanen ihan perus Diakonialaitoksen muovilätkä, mutta hoitaa se ainakin tehtävänsä, muusta viis :)

Ruususuun äiti
12/10 | 

Kiitos! :) Niitä perusheijastimiakaan ei ole koskaan liikaa! Valaisuteho saattaa itsetehdyissä olla joskus huono, siksi on hyvä ollakin monta näin pimeään vuodenaikaan!

Pizzicato
13/10 | 

Ihania heijastimia! Tosi kiva idea. Itse en taida omista yhtään heijastinta, mutta pimeän aikaan lenkkeillessä ja ulkoillessa on kyllä koko perheelle heijastinliivit. Ei niin kauniit, mutta näkyy varmasti :)

Marika
14/10 | 

Todella kauniita! Mulla on heijastimia vähän joka lähtöön, mutta paras on pari kuukautta sitten löytämäni siili heijastinpinssi :)

GardenianKati
16/10 | 

Hyvä idea. Mä tykkään antaa tällaisia pieniä itsetehtyjä juttuja. Niitä on nykyään myös kivoin saada. Jotenkin sitä ilahtuu eniten, jos joku on laittanut aikaa ja ajatusta johonkin kivaan juttuun.

Ruususuun äiti
19/10 | 

Kiitos, juu tästä vaan omia ideoimaan! :) Mukavaa viikkoa myös Kotomoon!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla