Kuori, rasvaa ja lakkaa. Muista hemmotella omiakin käsiä!

Oletteko kuulleet Opi:n kotikutsuista? Minä en ollut ja odotin innolla viikonlopun kutsuja ja mitä tuleman pitää! Saatiin kotiin ihana Opi:n edustaja Linnea esittelemään käsienhoidon uutuuksia ja kynsilakkoja. Kyllä- multaisetkin ja remontista rähjääntyneet kädet tuli ihan uuteen uskoon. Kaikki alkoi käsien kuorinnalla, jonka koko ystäväjoukko pääsi tekemään. Illan emäntänä sain manikyyrin, mutta myös vieraat saivat kokeilla viiloja, hoitotuotteita ja kynsilakkoja.

Lopulta koko poppoon kädet kokivat melkoisen muodonmuutoksen ja kotiinkin oli tilattava muutamia kynsilakkoja ja ihan uudenlaisia hoitotuotteita. Aika paljon opin myös kaikkea uutta käsienhoidosta, sillä niistä omistakin käsistä olisi hyvä muistaa pitää huolta. Olen myös ihan varma, että näitä kutsuja pidetään meillä jatkossakin- sillä ilta kului kuin siivillä. Kynttilöiden loisteessa, ison pöydän äärellä herkutellen, rupatellen ja hoitaen kädet uuteen uskoon. Jos haluat järjestää kutsut kotiisi, niin Linnealta voi tiedustella vapaita aikoja kotikutsuille osoitteesta; linnea@taivasmaa.fi

Ystävyys on kyllä ihmeellinen ja elämän kantava voima! Jokaisen kädet kaipasivat varmasti pientä hemmottelua arjen keskelle. Käsistä pitää huolehtia, niitä pitää hoivata, samalla lailla kuin ystävyyttäkin. Sitten jaksaa taas mennä eteenpäin, kulkea vastatuulessakin hymyillen.

Saatiin me kutsuille myös Willa Wanillan ihana Mirjami esittelemään Pomp De Luxin lastenvaatteita. Katsastetiin tämän kauden suloisia kesävaatteita ja kaipuu kesään taisi iskeä oikein kunnolla. Rimpsumekkoja ja hörhelöitä ei tyttären mielestä ole koskaan vaatekaapissa liikaa, mutta myös poikien vaatteet ovat suloisia Pompilla. Vähän vaahteranmäen Eemelin tyylisiä, juuri sellaisia meidänkin viliskantille sopivia.. :)

Nuo suloiset bikinit ja muutkin vaatteet Pompilta saa tilattua kotiin edullisemmin edustajan kautta mlii@pompdelux.com  Samalla myös tukee suomalaista työtä ja saa tarvittaessa apua koko/värivalinnoissa. Ja vaikka kuinka äkkiä olisikin kesä ohi ja tyttö hujauksessa humahtanut uusiin mittoihin- nuo uikkarit lähtivät tilaukseen!

Tänään on hymyilyttänyt vielä moneen otteeseen, kun kimaltelevilla kynsillä on tehty puutarhahommia ja kuopsuteltu pihaa! Illan herkullisen ja kasvispainotteisen menu:n pääset myös katsastamaan täältä, klik. Leppoisaa sunnuntai iltaa jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla