Pajunkissoja, mustikkamuffinssia ja muuta hömppää..

Ihan tavallinen arki on tuntunut ihmeellisen ihanalta sen pitkän sairastelurupeaman jälkeen ja liikkumaankin on päästy pienen paussin jälkeen! On tapailtu ystäviä, puistoiltu & kerhoiltu. Varsin paljon on tähän viikkoon mahtunut, on saatu myös monta hyvää syytä leipoa herkkuja (kyläilevät ystävät) ja vähintäänkin yhtä paljon menoja luvaksi loppuviikkoa varten. Positiivista kiirettä ja elämää! Lapset olivat askarrelleet söpöjä virpomisvitsoja pääsiäistapahtumassa. Muutama pupu on hypännyt myös kaapin päälle, muuten aika hillitysti pääsiäiseen meillä varustaudutaan. Kukat ja suklaamunat tuovat pääsiäisen kotiin. Sekä pääsiäisenä "yöllä" olohuoneessa hiippaileva tipu, jolla on tapana heittää piiloihin suklaamunia! Tätä perinnettä odotimme lapsena enemmän kuin joulua ja siitä on muodostunut mukava tapahtuma myös omille lapsille.

Reseptin näihin muffinsseihin löydät täältä; klik.

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla