Kyllä noiden Italian herkkujen jälkeen alkoi jo tehdä mieli takaisin omiin arkirutiineihin ja tottumuksiin. Sillä tuolta matkalta tuli mukana kannettua matkamuistojen lisäksi myös muutama ylimääräinen kilo.. Ja arkivaatteita päälle kiskoessa takaisin iski se puuska liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Mitään laihduttamisesta en edes mieti, ainoastaan terveelliset tottumukset ja arkiliikunta on taas tervetullutta takaisin elämään. Ja kieltäminen tai itsensä kamala armoton piiskaaminen ei onnistu. Kieltämisten jälkeen iskee vain armoton himo juuri niihin kiellettyihin herkkuihin ja tottumuksiin. Tavoitteena siis hyvä ja terveellinen olo, joka auttaa jaksamaan arjessa. 

Kannoin reissusta matkakilojen lisäksi tuliaisina vaaleanpunaisen laatikon, joka täyttyi hedelmillä. Smoothiet on rantautuneet meidän talouteen ja niitä olikin jo kova ikävä tauon jälkeen. Tässä  smoothiessa ei ole yhtään lisättyä sokeria ja avocado tuo kuitenkin siihen sopivasti täyteläisyyttä. Inkivääriraaste nopeuttaa aineenvaihduntaa ja maistuu myös lapsille tämän herkun muodossa. Suosittelen kokeilemaan ja varoitan, että maistamisen jälkeen ei enää ilman osaa ollakaan. Ohjeen löydät täältä, klik.

Tuolta reissulta löytyi myös suloisia tuliaisia ystäville ja muutama tuliainen kotiinkin. Ihania ja laadukkaita huonetuoksuja löytyi Italiasta vaikka kuinka. Löysin myös kauniit lasiset lintuvetimet ja tuoksukynttilöitä. Vanhat kaupungit oli täynnä pieniä putiikkeja täynnä toinen toistaan kauniimpia "aarteita" oli joka kadunkulmassa. 

Valitettavasti matkalaukuissa ei kamalasti ollut ylimääräistä tilaa. Ja selvästi kadut ja pienet putiikit jäivät vielä odottamaan seuraavaa valloitusta! Kova matkakuume tästä reissusta jäi ja Italia lumosi meidät ruoan ja välittömien ihmisten lisäksi pienillä putiikeillaan. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla