Kotikonstein saa tehtyä monenlaisia naamioita ja hemmotteluillan järjestää helposti kotona. Tämä avokado -naamio syntyy nopeasti kaapista löytyvillä aineilla! Vaikka naamion lopullinen ulkonäkö ei olekaan kaikista kaunein, lopuksi iho kiittää. 

Avokado-naamio

  • 1 avokado
  • 1 kananmunan valkuainen
  • 1 rkl sitruunamehua
  • halutessasi 1 rkl kookosrasvaa

kuori ja murskaa avokado sauvasekoittimella tai haarukalla. Lisää kananmunan valkuainen, sitruunanmehu ja halutessasi kookosrasva. Sivele naamio iholle ja anna vaikuttaa n. 15 min. 

Avokado -naamion lisäksi kotona voi ihoa hemmotella itsetehdyllä sokerikuorinnalla, katso ohje täältä. Tai jalkoja pehmentävällä kylvyllä, katso ohje täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram