Lomalta on palauduttu takaisin arkielämään, kaikki vielä ihan hyrskyn myrskyn... Mistäköhän sitä aloittaisi?

Kotia on taas laitettu "arkiseen" kuntoon ja koitettu sopeutua tähän ilmastoon ja muutokseen! Kaikki on vähän hyrskyn myrskyn, lasten majoja siellä täällä ja koti aika perusteellista siivousta vailla! Sen parissa siis riittänyt sarkaa sopivasti viikonloppuna! Aika vaikealta loman jälkeen oli taas hypätä arkeen kiinni, vaikkei se loma voikkaan jatkua loputtomiin, kyllä muutama viikko vielä olisi mennyt ;)
Uutta lomakohdetta täällä onkin jo katseltu taas haikein silmin! Madeiralta löytyi paljon kaikkea kotiintuomista, tytölle mm. nämä söpöt ballerinat ja hiuspanta.

 

Itselläni on ollut tapana ostaa jokaiselta matkalta mekko, tälläkertaa sellainen löytyi Bull&Bear nimisestä kaupasta. Voin kyllä paljastaa, että mekkokokoelma täydentyi myös "muutamalla" muulla mekolla. Kauniita maksimekkojakin löytyi reissusta kaksin kappalein! Saarella oli iloksemme alennusmyynnit! Eiköhän laiteta siis mekkopostausta vielä "kevään" kunniaksi tulemaan! Muutenkin reissusta siirtyi katse jo kokonaan kevääseen ja ehkä sitä edesauttaa vielä tuo lumien sulaminen.. Vieläkun saataisiin auringonpaiste myös tänne! Mukavaa alkanutta viikkoa!

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

2/1 | 

Ihania tuliaisostoksia! Tänään on tosiaan ollut jo ihan kevätolo kun aurinko ja yksi harjauskonekin on näyttäytynyt ;) Tsemppiä arkeen palaamiseen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla