Rakkaus puutarhanhoitoon syntyy jo lapsena!

Muistan kuinka oma rakkauteni pihahommiin on lähtenyt jo pienenä tyttönä, kun tykkäsin puuhailla äitini kanssa puutarhahommissa.. Viimeisillä voimillani kannoin kastelukannulla kukille vettä juotavaksi ja ihastelin maasta nousevia ihmeellisiä "keijunmekkoja".  Lempihommaa oli tehdä kesällä luonnonkukista erilaisia kukkakimppuja ja mummoni taas opetti piirtämään ja tarkastelemaan kukkia lähemmin.. Ja kuinka ihmeellistä oli rakentaa ihan oma kukkapenkki ja odottaa kukkien kasvamista. Suloista huomata, kuinka "rakkaus" puutarhahommiin siirtyy eteenpäin ja oma tyttöni jaksaa innostua kukkasista, yrteistä ja vihanneksista. Eilen rakennettiin ystävän parvekkeelle pieni hyötypuutarha trukkilavalle, pikkuinen apuri oli innokkaana mukana. Myös puutarhamyymälässä herätettiin hilpeyttä neidin jutellessa kukille ;)

Tähän aikaan keväästä pihasta avautuu ihan kokonaan uusi huone ja hommaa riittää pitkälle syksyyn. Jos ei muuta, niin vaikkapa puun oksalla istuskelua ja kiipeämistä ;)

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla