Perjantai alkoi surullisilla uutisilla, viikonloppuun mahtui monenlaisia tunteita..

Perjantai alkoi surullisesti, saimme jo yöllä uutisia, että isopappamme oli tapaturmaisesti joutunut sairaalaan ja että enää ei ollut mitään tehtävissä. Yhdessä lasten kanssa olemme muistelleet viikonlopun rakasta pappaa ja tyttö piirteli paljon papalle kuvia. Lapsen ajatusmaailma kuolemisesta on niin omanlainen, toisaalta realistinen ja toisaalta niin toivoa täynnä! Tyttö toivoi, josko pappa voisi tulla vielä takaisin, piirrustuksen kanssa löytäisi kotiin.. Kovasti aiheesta olemme jutelleet, kuitenkin arkea lasten kanssa pitää jatkaa ja turvaa tuo tavalliset rutiinit ja askareet.. Meillä kotona muistuttaa isopapasta kaikki valkoiset katot, jotka jaksoi meillä maalata remontin yhteydessä! Ja niin monta ihanaa muistoa!

 

Tähän viikonloppuun mahtui kuitenkin myös ihania tapahtumia. Tänään saatiin osallistua pienen pojan nimiäisiin. Kauniit juhlat, kiitos Laura & Janne! Poika sai nimilahjakseen perinteisistä kastelahjoista poikkeavan pienen Fjällrävenin minirepun, sisällä "työmiehen" hanskat Miraakkelista ja syntymäkuukautensa kortti.. Reppu selässä voi pieni mies astella elämänsä seikkailuihin!

Hyvää alkuviikkoa jokaiselle!

Halauksin, Anni

Kommentit (5)

6/5 | 

Voimia teille! Me saimme saman suru uutisen torstai iltana, tosin meidän isopappamme oli sairas :/

7/5 | 

Kovasti voimia teille <3 Raskasta aikaa koko perheelle. Lapset käyvät asiaa onneksi läpi hieman keveämmin ja saavat jatkossakin muistella rakkaita muistoja. 

Ihana kun saitte kuitenkin jotakin positiivisempaakin ajateltavaa viikonloppuun. Tuollaisen repun meidänkin pienin sai kastelahjaksi, on tosi ihana!

8/5 | 

Voimia teidän perheelle surun keskellä! <3

Aivan ihana ja erilainen kastelahja, ihana idea! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla