Pinnejä tarvitsee joka päivä, tein muutaman ruusuisen tällä Emma Hardyn Jojo-tyyny ohjeella. 
Sisälle laitoin huovalla päällystetyn helmen ja terälehdet ovat vanhasta kranssista. Lopuksi liimasin & ompelin valmiin ruusun kuumaliimalla pinniin kiinni. Heijastin/rintaneula on mummin tekemä, samalla idealla. Heijastimiakin tarvitsee vielä näin pimeällä ja ihan koruinakin näitä voi käyttää! :) 

Ystävä tekee ihania hiuspantoja, tämä oli minulle, mutta tyttö sai toimia mallina :D
Mukavaa viikonloppua Huvikummusta ja tervetuloa uudet lukijat! Täällä jatketaan pinnitehdasta ja tehdään pienen tytön synttäreille tilauksesta Pikkumyy-kakkua! <3

Kommentit (12)

Marru

Kauniita asusteet todellakin! Ja mallikin niin suloinen, taitaa olla paljonkin mallintöitä tehnyt :)

Reissuja ja romantiikkaa

Ompa ihana tuo kuva Neiti Ruususuusta kera kannun. Meillä ei kuules saa pinnejä, pantoja tms. pikku-muorin päässä pysymään..ei sitten millään. Hyvä biisi tässä taustalla.. Viikonloppuja ! Ja virtaa sinne pinnipajaan !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram