Muutama laihdutusvinkki ja hörppäys vihannessmoothieta päälle?

Satuin saamaan käsiini yhden ja yhden toisenkin elämäntaito oppaan - ikäisilleni perheen äideille tarkoitetun! Kaipasin vinkkejä siihen, kuinka arjen saisi parempaan järjestykseen ja ehkä aikatauluun. Minun tulisi järjestää ihan kaikki kaapit ja heittää kaikki turha pois, jotta elämästäni tulee selkeää. Liikkua säännöllisesti, elää rytmissä, tarkkailla syömistäni, jättää mielellään jauhot ja sokeri, olla positiivinen (sillä positiiviset asiat seuraavat positiivisia ihmisiä), aikatauluttaa kaikki mukavakin tekeminen, kirjottaa ne kaikki kalenteriin, tehdä pitkän tähtäimen suunnitelma elämälleni ja edetä etappi kerrallaan. Miettiä todella, mitä teen ja koska teen. Sopia kaikki tapaamiset ja lasten kanssa oleminen kalenteriin. Ja aamulla muistaa se vihannessmoothie- että pysyn kuosissa! Unohtuiko jotain? Hengästyin!

Toki, nämä elämäntaito oppaat ja mindfullness kirjat voivat toimia jollekin ja joissain elämäntilanteessa, hyvä niin. Meidän pitkän tähtäimen suunnitelma ei kuitenkaan tullut valmiiksi, aikataulutettu elämä ei tuntunut omalta. Ja koti voi kyllä vähän repsottaa, kuhan ehditään lasten kanssa vaikkapa leipoa (sotkea) oikein kunnolla pullataikinalla. Sillä nuo oppaat luettua ajattelin tehdä juuri niin kuin hyvältä tuntuu, koittaa kuunnella sitä OMAA ääntä ja vielä uskaltaa sanoakin se ääneen! Ja kas huomasin, meillähän on ihan hyvä näin. Mitäs lähdin haihattelemaan opaskirjojen perään?

Illalla ystäväni lähetti vielä linkin tekstiin, jossa perheenäiti jättää viimeiset hyvästit rakkailleen- klik. Samaistuin tähän täysin, itsekin kerran pelkäsin joutuvani jättämään perheeni liian aikaisin. Kotiin päästyäni mietin, kunpa vaan osaisin asettaa asiat elämässäni tärkeysjärjestykseen ja muistaa kuinka onnekas olen. Ihan vain siitä syystä, kun saan letittää tyttäreni hiukset ja katsella lasten kasvamista, rutistaa väsyneet iltaisin syliin.. Laihdutusvinkeillä tai aikatauluilla ei tässä kohtaa ollut enää mitään virkaa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla