Koti täynnä elämää ja menoa!

Koti on ollut viikon täynnä elämää, yövieraita ja sukulaisia. Aattona meillä oli iso joukko perhettä juhlimassa joulua ja yhdessä laitettiin juhla kotiin. Jokainen päivä on ollut mukava ja rakkaat ympärillä tekivät joulun tunnelman! Koska veljeni asuu Ruotsissa on nämä juhlapyhät erityisen tärkeitä jokaisella, niitä hetkiä, kun koko perhe ja suku on yhdessä ison ruokapöydän ääressä ei ole montaa vuodessa. Tietokoneella ei ole kerennyt paljon käymään ja siitä syystä myös pieni blogihiljaisuus. Olo on kiitollinen jokaisesta hetkestä sekä ihmisestä ympärillä, lomapäivistä ja vapaahetkistä.. Nyt on levännyt ja hyvin syönyt olo, arki on taas ihan tervetullutta kohta!

Hieman on silti haikea olo nyt, kun viikon jälkeen kaikki yövieraatkin ovat lähteneet omille teilleen ja koti on taas melkein hiljainen... Tai niin hiljainen, kuin vaan täällä voi olla! Leppoisaa sunnuntaita jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla