"Always know that in every girl, there is a princess with the strength of a warrior."

Sunnuntaina juhlittiin tyttöjen päivää, kaikki neidit saivat olla sankareita ja puhaltaa kakun kynttilät yhtä aikaa. Laitettiin yhdessä muutaman muun äidin kanssa nyyttäriteemalla juhlat pystyyn meille. Lapset saivat pukeutua valitsemiinsa asuihin ja asusteisiin oman mielensä mukaan. Kaikki oli tuon vaivan arvoista, sillä näitä juhlia ei tunnu olevan yhtään liikaa pimenevissä syysilloissa.. 

Testasin ensimmäisen kerran tehdä Popcorn-kakkua. Makean ja suolaisen yhdistelmä toimi loistavasti ja kakku oli superhelppo sekä nopea tehdä. Valmistukseen ei tarvitse uunia, eikä pitkiä odotteluaikoja. Herkut vain kattilassa sekaisin, vuokaan ja pois. Tarkemman ohjeen löydät täältä, klik. Kakku herkuteltiin jäätelön kanssa. 

Satuin löytämään kaapista yhden askarteluista jääneen softislevyn, josta prinsessat saivat askarrella itselleen naamarit. Tytöt liimasivat mielensä mukaan naamareihinsa helmiä, tarroja, kimalletta, nauhoja ja sulkia. Tämä oli 4 ja 5 -vuotiaille sopiva askartelu, johon jaksoivat keskittyä ja olivat myös onnellisia lopputuloksesta. 

Illan lopuksi vielä kasvomaalauksia lasten tekemänä. Ja väsynyt prinsessa, joka nukahti sanomalla viimeiseksi; "Äiti, tämä oli maailman paras päivä!". Varmasti järjestetään jotain samantapaista pian taas uudestaan! 

Kommentit (1)

Jenni / juhlahuuma
2/1 | 

Aivan ihanat juhlat!!!! Ja ihan huikeus tuo popcornkakku!!!! :) Ja mikä ihaninta että tytöt saavat juhlia yhdessä tyttöyttä!! Aivan ihana idea juhlille!! :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla