"Kaksi vuotta eikä mitenkään suotta,

olen jo iso ja osaavainen,

en aina ihan tottelevainen,

osaan sanoa ei vahvasti,

osaan puolustaa kantaani kovasti,

osaan myös kysellä ja jutella,

vakavastikin asioita miettiä;

olen siis seurallinen ja iloinen,

päivänsankari suloinen."

Täällä on juhlittu kaksivuotiasta kovasti, kakkukoristeen tein sokerimassasta. Tassunjäljet karkeista. Väsynyt rinsessa söi yliannostuksen rusinoita, touhu oli villiä ja omia leluja piti puolustaa kovasti. Onnittelulaulukin ihmetytti (itketti) kovasti, yhtäkkiä kaikki alkoivat kuorossa rääkyä jotain kummaa! :)  Loppuviikko taitaakin mennä juhlista toipuessa :) 

Aurinkoisia ajatuksia, lempeitä tuulia ja leppoisaa sunnuntaita sinulle toivoen! 

Kommentit (21)

Tiina

:DD Voi, olipas "kamalaa". Ihanat värikkäät tarjottavat, niin pääsiäismäiset. Hauska keksintö tuo tipu karkkijalanjälkineen!

MaMMeli

Onnea 2-vuotiaalle Pikku-neidille <3 Niin tutulta kuulosti nuo 2-vuotiaan reaktiot...tuli niin mieleen omat kun olivat 2 v:)

Lovviisa

Kauniita unohtumattomia hetkiä...Voi muistan kun nompparellit tuli kauppoihin ja miten ihhailtiin ja ihmeteltiin kun äiti ripotteli niitä kakun päälle :)

Johanna

Ihana keväne kakkkune ja onnea pikku prinsessal ? Mä ihmetteli et mitä noi pikkases kulhos, olevat pikkuruise rasia ova ?

pitsienkeli

Ihana herkkupöytä=)Niin kuin pöytäliinakin.
Onnea vaan kovasti suloiselle kaksi vuotiaalle!

Alexandra

Onnea 2-vuotiaalle! Olen uusi lukija, löysin blogisi tuon Elloksen kilpailun kautta ja ääni meni tähän osoitteeseen:) Kaunis koti teillä!

Mia

Ihana kakku, onnittelut sankarille! :) Ihana blogi muutenkin, ihan ensimmäistä kertaa päädyin tänne jotain kautta, jään lukijaksi!

Ruususuun äiti

Kiitos ihanista kommenteista ja tervetuloa uudet. Johanna, lasten rusinoita ovat pienissä laatikoissa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram