Yöllä oli vaikea nukahtaa, kun sai pienen tiedonmurun siitä mitä maailmalla tapahtuu. Aamulla uutinen oli vielä kammottavampi. Pienen viattoman lapsen tuhistessa sylissä ja kysyessä silmät loistaen, miksi? En osannut vastata tuohon kysymykseen. Halasin ja lohdutin, tahdoin kääriä suojaan koko maailmalta. Koittaa sulkea tytön omaan vaaleanpunaiseen kuplaan, mutta se kupla oli rikottu. Väkivalloin ja väkisin. 

Koitin olla rehelinen ja lohduttaa, antaa uskoa silti turvalliseen maailmaan. Vaikka en ollut siitä enää itsekään varma. Mieli teki käpertyä peiton alle ja halailla rakkaimpia koko päivä. Meidän oli kuitenkin kiskottava vaatteet päälle ja lähdettävä töihin käsityömessuille. 

Onneksi päästiin lähtemään. Onneksi nähtiin ihmisiä ja saatiin olla ihmisten keskellä. Jutella ja askarrella yhdessä. Piste täyttyi pienistä lapsista nopeaa ja tuntui, että askarrellessa aikakin pysähtyi. Pienet lapset  höpöttämässä omista tärkeistä asioistaan, askartelemassa pastellisilla silkkimassoilla. Me saatiin pieni suojaava kupla rakennettua hetkeksi ympärille. Onnistuttiin suojelemaan lapsia kamalalta uutisvirralta edes hetki. Kotiin kannettiin järviruokoa himmeleiden tekoon, tuohon kuplaan on päästävä vielä uudelleen. Eihän noita tapahtumia voi järjellä ymmärtää. 

Kommentit (1)

Minä
2/1 | 

Jos alkaa kantaa kaikkia maailman murheita mielessään niin se on loputon suo...Ei tarkoita sitä, etteikö asioita voi noteerata tai olla niistä huolissaan. Mutta kaikelta ei lapsiaan voi suojella ja hysteriaan ei ole mitään aihetta. Maalaisjärkeä peliin - jos sitä vielä on jäljellä. Maailma ei ole koskaan ollut mikään lintukoto ja se on vain hyväksyttävä. Meidän kaikkien....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla