Uudet kesäkukat ja istutukset..

Kevään viikot on kasvimaalla ja pihalla kaikista "kiiresintä" aikaa. Jokavuosi olen syksyllä suunnitellut, että ensi vuonna vähän vähemmin, mutta taas "auringonpistoksen" iskiessä, koko kuisti on täynnä pieniä taimia ja pihalla myllerretään iltamyöhään väsymykseen asti! Kovasti on siis kiirettä pitänyt kesäkukkien ja kasvimaan parissa. Ollaan ulkoistettu oikeastaan koko elämä pihalle, no lapset ovat ainakin tästä äidin harrastuksesta mielissään ja innokkaina nyppimässä myös voikukkia pihamaalta..

Ulos on hipsitty jo aamusta paljain varpain ja kannettu kuistille aamupalaa. Tuntuu, että pihalla on kaikki kasvit venähtänyt monta senttiä ja koska taimet kuistilla venähti myös uusiin lukemiin, ne kiikutettiin äkkiä trukkilavoille.  Trukkilavoja laitettiin pihalle myös muutama lisää! Taimien tilalle, kuistille pääsi amppelimansikka ja Diana kesäkukka Pelargonioiden kaveriksi. Tämä Diana on meille ihan uusi tuttavuus, kuulemma myös helppohoitoinen ja koko kesän kukkiva.

Huomenna täällä pakataan laukut ja suunnataan kohti pääkaupunkiseutua blogireissulle. Siellä olisi tarkoitus käydä katsastamassa muutama uusi reissukohde Helsingissä, jännää! Ihanat aurinkosäät olkoon meille vielä armollisia!
Halauksin, Anni

Kommentit (1)

2/1 | 

Kauniita kuvia!!! Niitähän ihastelenkin instassa ja facessa <3 Kännykällä en jostain syystä voikaan tänne kommentoida eli kommentointi jää usein vähälle. Lukijana silti aktiivisesti <3

Kuulostapas kivalta tuo Helsingin reissu! Pidä hauskaa!

Laura / Heinässä heiluvassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla